Szűrés

A(z) 4G kulcsszót tartalmazó cikkek

Két új klasszikus készüléket jelentett be a HMD Global

2020. november 15. -

A HMD Global új, nyomógombos telefonokat jelentett be – ezek a Nokia 6300 4G és a Nokia 8000 4G -, amelyek az elérhető áruk mellett nagyobb választékot biztosítanak a szegmens prémium kínálatában - mindez a népszerű, hosszúkás formában.

Tovább

Európai 5G helyzetkép

2020. november 2. -

Az EU tervei szerint 2020 végéig minden tagállamban el kellett volna indulnia az 5G szolgáltatásnak, eddig azonban ez csak 17 országban történt meg, köztük Magyarországon. Az 5G kiberbiztonságára vonatkozó uniós javaslatcsomag elfogadását ugyan lassítja a COVID-19 világjárvány, de több tagállam már fontos szabályokat léptetett életbe, többek között a hálózati beszállítók kockázati minősítésére vonatkozóan. A legtöbb európai NATO-tagállam az amerikai Transatlantic Clean Network kezdeményezéséhez is csatlakozott. Az Ericsson technológiájára számos európai hálózat épül, a vállalat eddig minden országban megkapta a megbízható beszállító minősítést.

Tovább

Megérkezett az első 5G-kompatibilis, Intel processzoros üzleti PC Európába

2020. szeptember 16. -

Az 5G nem csupán egy ráncfelvarrás, egy egyszerű frissítés a vezeték nélküli hálózatok technológiájában, hanem az átalakulás felé vezető út. Minden út az első lépésekkel kezdődik, és a Dell Technologies most egy újabb ilyen lépést tett meg afelé, hogy egyre több emberhez és helyre eljuthasson az 5G technológia.

Tovább

Gyorsabb internetet ad a MÁV

2020. szeptember 13. -

Folyamatos az eddiginél egyszerűbben használható, és lényegesen gyorsabb internetet biztosító új eszközök üzembe állítása a vonatokon. Várhatóan a jövő év elejétől sokkal könnyebben lesz elérhető a világháló a vasúti járatokon.

Tovább