Szűrés

A(z) IFA kulcsszót tartalmazó cikkek

ThinQ intelligens eszközök az LG-től

2019. szeptember 8. -

Dr. I.P. Park, az LG Electronics elnöke és technológiai vezetője a 2019-es, berlini IFA szakkiállítást megnyitó Future Talk című kerekasztal-beszélgetésen osztotta meg a vállalat vízióját arról, hogy a mesterséges intelligencia hogyan fogja kiterjeszteni az otthon fogalmát.

Tovább

Megtöltik a világot érzelemmel

2019. szeptember 7. -

Az IFA 2019 előestéájén tartotta meg sajtótájékoztatóját a Sony, ahol a vállalat alelnöke, Shigeki Ishizuka lépett színpadra.  Elmondása szerint a Sony célja, hogy „megtöltsék a világot érzelemmel a kreativitás ereje és a technológia segítségével”: ennek érdekében pedig folytatják az úttörő munkát a hardverfejlesztés területén.

 
Kulcsszavak: Sony, IFA, IFA 2019
Tovább

Új Huawei P30 csúcskészülék

2019. szeptember 7. -

Az idei IFA kiállításon debütált a Huawei P30 széria csúcskészülékének új változata. A telefont a gyártó a legújabb EMIU 10-es felhasználói felület mellett, éjszakai szelfi móddal és a kézi videózást támogató funkcióval szerelte fel. Az új Huawei P30 Pro okostelefon két, természet ihlette színváltozatban, matt hatású dizájnnal mától vásárolható meg. 

 
Tovább

Kettős kijelzővel dupla élmény, dupla teljesítmény

2019. szeptember 6. -
Az LG Electronics (LG) a 2019-es, berlini IFA-n mutatta be legújabb G-szériás okostelefonját, az LG G8X ThinQ -t, valamint kettős kijelzőtechnológiájának (LG Dual Screen) továbbfejlesztett verzióját. Az LG G8X ThinQ készülék és a kettős kijelző a multitasking, a tartalomfogyasztás és a közösségimédia-használat terén nyit új távlatokat a mobilhasználatban.
Tovább