Szűrés

A(z) Lenovo kulcsszót tartalmazó cikkek

A Lenovo AI PC-kkel és más nagy teljesítményű innovációkkal erősíti portfólióját és „AI for All” jövőképét

2024. január 9. -

A Lenovo ma mutatta be a CES 2024-en több mint 40 új, mesterséges intelligenciával működő eszköz- és megoldáskínálatát, továbbfejlesztve a vállalat „AI for All” vízióját. Bejelentették többek között a Lenovo Yoga, ThinkBook, ThinkPad, ThinkCentre és Legion almárkák új AI PC-innovációit, amelyek minden eddiginél jobb személyre szabhatóságot és számítástechnikai élményt biztosítanak a felhasználók és vállalatok számára. A technológiai megoldások robosztus új portfólióját két új „proof of concept” termék, egy táblagép, szoftveralkalmazás, Motorola AI funkciók és egyéb kiegészítők teszik teljessé.

Kulcsszavak: Lenovo, CES 2024
Tovább

Így vészeld át a vizsgaidőszakot

2023. december 20. -

A tanulási segédeszközök talán változnak, az agyunk viszont ugyanúgy működik: rengeteg vizsgálat igazolta már, hogy ha egy információt gépelés helyett kézzel vetünk papírra, azt később könnyebben felidézzük. A digitalizáció és a hagyományos kézi írás élményét egyesítő digitális eszközök valószínűleg minden egyetemista számára stresszmentesebbé teszik a vizsgaidőszakot, egy igazán jó e-ink eszközt azonban valószínűleg nem csak a főiskolások, de bárki szívesen látna a fa alatt, aki szeret olvasni, írni vagy éppen alkotni.

Tovább

MI-élmények az új ThinkPad és IdeaPad laptopokkal

2023. december 16. -

Új üzleti és fogyasztói laptopokat mutatott be a CES 2024 előtt a Lenovo, amelyeket az új AI-élmények kihasználására, valamint a produktivitás, kreativitás és hatékonyság növelésére terveztek. 

Tovább

Nagy dobással érkezik a Lenovo

2023. szeptember 2. -

Elképesztő technikai újítással indítja az őszt a Lenovo a Lenovo Legion 9i (16", 8) csúcsmodelljével, amely a Lenovo Legion ökoszisztémában – és a világon – az első 16 hüvelykes, önálló folyadékhűtéses rendszerrel1 ellátott játékra alkalmas laptop. Az eszközt gamereknek, valamint olyan alkotóknak tervezték, akiknek jól jön, ha a táskájukban elfér egy teljes stúdió. A Lenovo Legion kínálat új termékei Magyarországon várhatóan 2024 első negyedévében válnak elérhetővé. 

Kulcsszavak: laptop, Lenovo
Tovább