Szűrés

A(z) PlayIT kulcsszót tartalmazó cikkek

Exkluzív HP-programok a PlayIT Show-n

2017. november 15. -

A HP minden eddiginél izgalmasabb programokkal várja a látogatókat november 18-án és 19-én a Play IT-en, Közép-Európa legnagyobb gamer és IT rendezvényén a HUNGEXPO-n. 

Tovább

A Lenovo nemzetközi mezőnnyel erősíti a novemberi Lenovo Legion Kupát

2017. november 9. -

A november 18-án és 19-én, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő PlayIT rendezvénysorozat idén ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Lenovo Legion Kupa elszánt rajongói előtt, melyen egy eddig nem látott, Overwatch nemzetközileg nyílt kvalifikációs torna és LoL döntő várja a játékosokat. Az egész éven átívelő bajnokság során mintegy 2,5 millió forint értékű összdíjazási nyereményért küzdhetnek meg a játékosok.

Tovább

Magyar sikersztori: miénk a régió legnagyobb gamer rendezvénye

2016. december 9. -

Kinőtte az országot a PlayIT Show: az öt hazai helyszín mellett jövőre a szerb fővárosban is megrendezik a régió legnagyobb gamer és IT rendezvényét. November utolsó szombatján több mint 25.000 fiatal látogatott ki a Hungexpóra, ezzel újra megdöntötték napi rekordjukat a szervezők.

Kulcsszavak: PlayIT, PlayIT Show, IT, gamer
Tovább

Több ezren tekintették meg Budapest legnagyobb robotversenyét!

2016. december 4. -

Két fiatal magyar robotprogramozó-csapat is továbbjutott az FLL regionális selejtezőjébe, ahol a térség legjobb ifjúsági robotfejlesztőivel mérhetik össze tudásukat. A HelloWorld robotcsatáját több ezer ember tekintette meg a helyszínen.

Tovább