Szűrés

A(z) TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Világszerte már több mint egymillióan használnak ívelt Samsung monitort

2016. április 13. -

A Samsung Electronics bejelentette, hogy az első ívelt monitorjának bemutatása óta világszerte már több mint 1 millió ilyen típusú készüléket értékesített. A globális kijelzőgyártó az első ívelt LED-monitorját, a 27 hüvelykes, 4000 mm-es görbületi sugárral rendelkező SD590C modellt 2014 szeptemberében mutatta be, és termékvonalát azóta számos modellel bővítette. Ennek eredményeként jelenleg a világon eladott összes ívelt monitor 85 százalékát a Samsung értékesíti.

Kulcsszavak: TV, ívelt monitor, Samsung
Tovább

Áprilisi csatornanyitások a Telekomnál

2016. április 2. -

A Telekom egy hónapon keresztül több csatornát is kódolatlanul kínál a Telekom TV előfizetőknek.

Tovább

Kódolatlan hónap a SuperTV2 csatornán!

2016. március 11. -

Egy hónapig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora minden MinDig TV néző számára, a 19. programhelyen. A 2016. március 14. és április 11. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban szuperfilmeket, országos tévépremiereket valamint az Édes Élet új szereplőit is ingyenesen láthatják a nézők.

Tovább

Minden okos...

2016. február 11. -

A Samsung Electronics a 2016-os EU Forumán mutatta be azokat az innovatív technológiáit, amelyek gyökeresen megváltoztathatják a jövőben a felhasználók életét. Ez utóbbiak közé - a TV-ktől a netre kapcsolt frizsideren keresztül az okos mosógépig - elég sok idén megjelenő termék tartozik, amelyeket most szemügyre vehettünk.

Tovább