Szűrés

A(z) autópálya-matrica kulcsszót tartalmazó cikkek

EasyRider a Vodafone-tól

2017. március 14. -

Mostantól egyszerűen és gyorsan vásárolhatnak autópálya matricát vagy kezelhetik parkolásaikat a Vodafone ügyfelei a Vodafone EasyRider alkalmazás segítségével. 

Tovább

Megszokás vagy praktikusság?

2017. január 31. -

Jóllehet még mindig a benzinkúton történő vásárlás a legnépszerűbb módja az autópálya matricák beszerzésének, a kényelmi szempontok úgy, mint az egyszerűség és a gyorsaság miatt ma már jelentős az a vásárlói kör, amely az elektronikus eszközökön és okostelefonon veszi meg a matricáját.

Tovább

Már most érdemes előre megvenni az éves autópálya-matricákat

2017. január 3. -

Időben érdemes megvenni a megyei és országos éves autópálya-matricákat, mert az év eleji rohanásban könnyen elfelejti az ember, a bírság pedig több tízezer forintra rúghat. Tavaly a Simple alkalmazással mintegy 50 000 autópálya-matricát értékesítő OTP Mobil adatai szerint sokan az utolsó pillanatban, vagy már csak későn kapnak észbe.

Tovább

Üzemszünet a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben

2016. augusztus 27. -

Tervezett karbantartási munkák miatt 2016. augusztus 28-án 20:00-22:30 óra között a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben nem lehet vásárlásokat indítani, így nem fog működni az országosan egységes mobilparkolás és az autópálya használatával összefüggő mobilfizetéssel megvásárolható e-matrica és HU-GO viszonylati jegy.

Tovább