Szűrés

A(z) csevegőalkalmazás kulcsszót tartalmazó cikkek

1 millió aktív pénztárcát és új fizetési lehetőségek megjelenését ünnepli a Rakuten Viber

2023. december 23. -

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció egyik globális vezetője, kevesebb mint egy évvel a szolgáltatás teljes bevezetése után egymillió aktív Viber Payments-felhasználót ünnepel. A mérföldkő mellett két új lehetőséggel bővül a szolgáltatás, valamint 2024-ben további izgalmas fejlesztések várhatók.

Tovább

Ünnepi marketing csevegőalkalmazással

2023. december 16. -

A nyüzsgő ünnepi szezonban a vállalkozások minden lehetőséget megragadnak – legyen szó karácsonyi kampányokról, újévi eladásokról vagy az úgynevezett "ötödik negyedév" kihasználásáról: a karácsonyi ünnepek és a január vége közötti időszakról, amikor a fogyasztók még mindig kiemelkedő vásárlási szándékkal rendelkeznek a visszaküldött termékekből és ajándékkártyákból megmaradt összeggel. Ez az időszak ideális az értékesítés ösztönzésére irányuló stratégiák kialakítására, amelyek a 2024-es ünnepek alatt – beleértve a holdújévet, a Valentin-napot, a húsvétot, az anyák napját és még sok más ünnepet – a vállalkozások javát szolgálják.

Tovább

Már Magyarországon is elérhető a Viber eltűnő üzenetek funkciója

2020. július 7. -

A nagy melegben jólesik ellazulni, teendőinket igyekszünk a legegyszerűbben megoldani az irodából, otthonról vagy akár a medence széléről. A Rakuten Viber, a világ egyik vezető, egyszerű kommunikációt biztosító üzenetküldő alkalmazása ezért összegyűjtötte felhasználói számára legújabb fejlesztéseit és funkcióit, hogy megkönnyítse a mindennapokat.   

Tovább

A Viber új szolgáltatásához akár 20 fő is csatlakozhat, időkorlát nélkül

2020. június 16. -

Már globálisan elérhető a Viber legújabb, csoportos videóhívás funkciója, amelynek segítségével a felhasználók még könnyebben kommunikálhatnak egymással – legyen akár online üzleti értekezlet vagy egy gyors csevegés a családtagokkal, barátokkal. A Viber csoportok alacsony adatforgalmának köszönhetően akár 20 csoporttag is találkozhat virtuálisan.

Tovább