Szűrés

A(z) e-sport kulcsszót tartalmazó cikkek

Kezdődik az MNASZ-HUNESZ Országos iRacing Bajnoksága

2024. február 13. -

Az iRacing és az FIA 2023 augusztusában jelentette be szoros együttműködését, melynek az eredménye egy hivatalos, iRacing platformon szervezett regionális bajnokság. Az együttműködés megnyitotta a kaput az FIA égisze alá tartozó országok autósport szövetségeinek – így az MNASZ (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség)-nek is – hogy e-sport bajnokságokat rendezzenek a FIA F4-es, hivatalosan licencelt autóval. A futamok lebonyolítását a HUNESZ (Magyar E-sport Szövetség) Szimulátor Sport szakága és tagjai biztosítják.

Tovább

2024-ben is elindul a Legion Legends bajnokság

2024. február 7. -

2024 februárjában újra kezdetét veszi a Lenovo Legion Legends e-sport bajnokság! A versenyzők az idei évben öt különböző játékban mérkőzhetnek meg, ráadásul a versenysorozat egész évben zajlik majd. A februártól júniusig tartó tavaszi sorozatot követően a jelentkezők az őszi időszakban, augusztustól decemberig is megmérettethetik magukat az összesen 5 millió forint értékű összdíjazású bajnokságon. 

Tovább

Az LG 2021 óta támogatja a Gen.G csapatokat nagy teljesítményű UltraGear játékmonitorjaival

2024. január 25. -

Meghosszabbítja hivatalos partnerségét a Gen.G Esports-szal, a világ egyik legkiemelkedőbb e-sport szervezetével az LG Electronics (LG). Az együttműködés értelmében az LG UltraGear – az iparág vezető játékmonitor-márkája, amely alacsony frissítési rátájú és reszponzív kijelzőiről ismert – továbbra is a Gen.G profi csapatai rendelkezésére áll. A partnerség célja az e-sport globális népszerűsítése, amit különböző izgalmas aktivitások támogatnak a nemzetközi e-sport színtéren.

Tovább

A hazai E-sport Grassroots mozgalmak támogatása

2023. október 31. -

Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Magyar E-sport Szövetség szervezésében a HUNESZ- ESTB konferencia, a Magyar Sport Házában.

Tovább