Szűrés

A(z) egér kulcsszót tartalmazó cikkek

Hamarosan érkezik a Dell „csavarható” egere

2022. október 19. -

A Dell Technologies bemutatta a Dell Bluetooth Travel Mouse-t (MS700), a világ első* olyan elforgatható egerét, amely Bluetooth-on keresztül több eszközzel is használható. Az új terméket olyan munkavállalóknak tervezték, akik sokat utaznak, és több helyszínen dolgoznak. A mindössze 56,9 gramm súlyú egér hátsó része elforgatható, amitől laposabb lesz, így könnyebben tárolható és hordozható. 

Tovább

Már itthon is elérhetőek a Dell legújabb gamer termékei

2022. március 29. -

A Dell Technologies bemutatta legújabb gamer monitorait, amelyek már itthon is elérhetők a felhasználók számára. Emellett a CES-en bejelentett termékek széles választéka már kapható Magyarországon is.

Tovább

Lenyűgöző teljesítményt kínáló új gaming monitor

2022. január 8. -

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

Tovább

Két új AOC GAMING egér és egy vezeték nélküli headset érkezik

2021. október 29. -

A világ egyik vezető gaming monitor-* és IT kiegészítő márkája, az AGON by AOC most két új egérrel (AOC GM510 és GM530) és egy vezeték nélküli headsettel (AOC GH401) bővíti gaming perifériáinak portfólióját. 

Kulcsszavak: AGON, headset, egér, AOC
Tovább