Szűrés

A(z) esport kulcsszót tartalmazó cikkek

Egy oroszlánfalka csatlakozik a Razer csapatához

2021. január 20. -

A Razer bejelentette új partnerségi megállapodását a MAD Lions-szal, a dinamikusan fejlődő, madridi központú, az OverActive Media (OverActive) által birtokolt esportszervezettel. A partnerség már az LEC első hetében szembetűnő lesz, amikor is a Team Razer logó feltűnik a MAD Lions mezein, játékosaik pedig a Razer esport minőségű perifériáit használják majd.

Tovább

Megérkezett a Razer Blackshark V2

2020. augusztus 2. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bejelentette a legteljesebb mikrofonos esport fejhallgatóját, a Razer BlackShark V2-t. A világ legjobb esport versenyzőivel közösen tervezett és tesztelt BlackShark V2 vadonatúj Razer TriForce Titanium 50 mm-es meghajtóival, USB hangkártyás Razer HyperClear kardioid mikrofonjával, fejlett passzív zajcsökkentésével, valamint a THX Spatial Audio új Game Profiles (játékprofil) funkció bemutatkozásával a multi-platform, vezetékes gamer fejhallgatók új csúcsát képviseli.

Tovább

Az AOC és a G2 Esports továbbra is erősek együtt

2019. december 20. -

A képernyő-specialista AOC bejelentette, hogy meghosszabbítja a G2 Esports, világszerte ez egyik legsikeresebb és legnevesebb esports szervezet szponzorálását. 

Kulcsszavak: esport, G2 Esports, AOC
Tovább

A Team Razer beviharzik az Evo 2019 és a The International bajnokságokra

2019. augusztus 1. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bejelentette, hogy a Team Razer zászlaja alatt idén rekordszámú hivatásos esport-játékos fog versenyezni az EVO 2019 és a The International (TI9) Dota 2 döntőjében. Mindkét esemény a világ legrangosabb esport versenyei közé tartozik, és közel 31 millió dollárnyi összegű nyeremény kerül rajtuk kiosztásra.

Kulcsszavak: esport, Team Razer
Tovább