Szűrés

A(z) kommunikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

A Viber csevegőrobotjai a jövő kommunikációs trendjeit vetítik előre

2017. november 29. -

Az emberek egyre inkább a privát csatornáikon keresztül fogadnak és osztanak meg tartalmakat. A csevegőrobot, a social media platformok új generációja sokkal személyesebb, azonnali kommunikációs kapcsolatot biztosít a felhasználóval, amely már túlmutat a klasszikus tömegkommunikáción. 

Tovább

A megbeszélések és a csoportmunka új generációja: megjelent az új Cisco Spark

2017. január 25. -

A Cisco bejelentette a Cisco Spark új verzióját. A felhő alapú hang- és videohívást, illetve üzleti üzenetküldési funkciót nyújtó Cisco Spark megújítása mellett, a Cisco bemutatta Cisco Spark Meetings, illetve Cisco Spark Board elnevezésű együttműködési megoldásait is.

Tovább

Presser-Novák szerzeménye, a „Dobj egy papírrepülőt” a Telekom téli kampányában debütált

2017. január 3. -

A kommunikáció napjainkban óriási változásokon megy át, számos eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy újrateremtsük a kapcsolatot. Hívhatunk valakit telefonon, írhatunk neki hosszabb vagy rövidebb formában, SMS-ben vagy a chat-applikációkon keresztül, képben, hangban, videóban. 

Tovább

Közösségi kommunikációs platformot indított a Viber

2016. november 10. -

Nyilvános Fiók (Public Account) néven indított új szolgáltatást a Viber, amelyen keresztül a cégek és márkák, illetve közéleti szereplők kommunikálhatnak vásárlóikkal, ügyfeleikkel és rajongóikkal. Az új globális kommunikációs platformot üzleti megoldásként a legkisebb és a legnagyobb cégek és márkáknak is igénybe vehetik a célcsoportjaikkal folytatott kommunikációban.

Tovább