Szűrés

A(z) piackutatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Android a legnépszerűbb Amerikában, lassan nő az iOS és a Windows Phone részesedése

2014. október 8. -

A comScore felmérést végzett az amerikai okostelefon felhasználók körében, hogy kiderítse, az egyes mobil operációs rendszerek, illetve telefongyártók mekkora részesedéssel bírnak a helyi piacon. Előbbiek közül az Android vezet nagy előnnyel, utóbbiak frontján mégis az iOS-alapú Apple eszközök dominálnak.

Tovább

Tízmillió Apple Watch fogyhat 2015-ben?

2014. október 2. -

Egyes elemzők maximum hárommillióra saccolják a 2015-ben gazdára találó Apple okosórák számát, de a Pier Jaffray munkatársa, Gene Munster szerint ennél jóval több Apple Watch fogy majd.

Tovább

Hogyan vásárolunk laptopot?

2014. március 13. -

Az Intel friss kutatásából kiderült, hogy mi, magyarok milyen szempontok szerint, milyen célra vásárolunk laptopot, sőt azt is megtudhattuk, mennyire vagyunk nyitottak az új megoldásokra, illetve mekkora felárat vagyunk hajlandók fizetni azokért.

Tovább

Deloitte: 2014 a viselhető okos kütyük éve lesz

2014. január 23. -

A testen viselhető okos eszközök – köztük az okosszemüvegek, okosórák - felemelkedésének éve lesz 2014: 10 millió darab fogyhat belőlük idén szerte a világban, értékesítésük pedig 2020-ra a 100 millió darabot is meghaladhatja – derül ki a Deloitte 2014-es globális trendeken alapuló TMT (Technológiai, Média és Telekommunikációs) előrejelzéséből.

Tovább