Szűrés

A(z) stylus kulcsszót tartalmazó cikkek

Full HD kijelzővel támad az ASUS Fonepad Note 6

2013. szeptember 5. -

Az IFA 2013 szakkiállítás során hullott le a lepel az ASUS új phablet készülékéről, mely a Fonepad Note 6 nevet kapta. Az Intel Atom processzorral, kapacitív tollal és 3G modemmel felvértezett újdonság legizgalmasabb eleme az előlapján elterülő, 6 hüvelykes kijelző, mely Full HD felbontással büszkélkedhet.

Tovább

Alcatel One Touch Scribe Pro – 6 colos kijelző és stylus

2013. augusztus 16. -

Előkerült egy sor infó az Alcatel bemutatásra váró óriásmobiljáról, mely a hatalmas érintőképernyő és a mellékelt kapacitív toll jóvoltából kiválóan alkalmas jegyzetelésre. A One Touch Scribe Pro nevű jövevény mindemellett erős processzort, két SIM foglalatot és 13 megapixeles kamerát is kínál.

Tovább

Nyolchüvelykes iPad mini kihívó érkezik: Galaxy Note 8.0

2013. január 18. -

Galaxy Note 8.0 néven kerül az üzletek polcaira a Samsung táblagépe, melyet korábban N5100 típusszámmal ismerhettünk meg. A Nyolchüvelykes kijelzővel szerelt készülék az Apple iPad mini első számú kihívójának ígérkezik az androidos tabletek oldaláról.

Tovább

Csúcsmodellek Alcatel módra: One Touch Scribe X, HD és HD-LTE

2013. január 10. -

A CES 2013 során debütált az Alcatel felső kategóriás modellekből álló One Touch Scribe sorozata. A Scribe X Full HD kijelzőjével, a Scribe HD kapacitív tollával és baráti árával, a Scribe HD-LTE pedig brutális adatátviteli sebességével teszi magát vonzóvá a felhasználók szemében.

Tovább