Szűrés

A(z) szolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb HD csatornáknak örülhetnek a DIGI előfizetői

2020. december 17. -

Annak érdekében, hogy minél szélesebb érdeklődési körben az elérhető legmagasabb minőségben tudjon szórakoztató tartalmat nyújtani kábeles előfizetői számára, a DIGI 6 új, HD felbontású csatornával bővítette csatornakínálatát. 

Kulcsszavak: szolgáltatás, DIGI
Tovább

Hasznos együttműködés a magyar autósokért

2020. december 2. -

Az ország vezető telekocsirendszer üzemeltetőjének közel 160 ezer autósa számára automatikusan elérhetővé válik az Autóőrszem nevű ingyenes szolgáltatás által kínált védelem a két magyar cég együttműködésének köszönhetően. Mától az Autóőrszem rendszámalapú üzenetküldő mobilapplikáció segítségével a sofőrök és járókelők egyszerűen értesíthetik az Oszkáron regisztrált autósokat is, ha probléma van járművükkel. Például olyan, sajnos gyakran előforduló kellemetlenségek esetén, mint a felkapcsolva hagyott világítás, lehúzva maradt ablak vagy épp, ha lapos a gépjármű gumiabroncsa.

Tovább

Számos weboldal elérését biztosítja díjmentesen a Vodafone

2020. november 16. -

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva a Vodafone Magyarország adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat a koronavírus-járványra tekintettel, melyek hozzájárulnak a lakosság és a vállalkozások tájékozódásához, ezáltal az egészségügyi védekezéshez és a gazdaság működésben tartásához. A kezdeményezés keretében számos oktatási és álláskereső portál, illetve a helyi iparkamarák honlapjai is adatforgalom nélkül látogathatóak.

Tovább

Limitált ajánlat a UPC Direct új ügyfeleinek

2020. november 3. -

A UPC Direct visszautasíthatatlan csomagajánlatokat kínál új előfizetőinek. Most éri meg igazán a szolgáltatóhoz szerződni: az akció keretében ugyanis az új előfizetők 3 hónapon át a szolgáltató kínálatában szereplő csaknem összes csatornát elérhetik.  

Tovább