Szűrés

A(z) tarifa kulcsszót tartalmazó cikkek

Korlátlan élményt és extra időt ad karácsonykor a Telenor

2017. november 15. -

Az emberek többségének legnagyobb problémája a karácsonyi készülődésben, hogy úgy érzik, semmire nincs idejük. Ezért a Telenor most időt ad: Hello Telenor csomagjával szolgáltatásainak legjavát, azaz korlátlan belföldi mobilinternetet, hanghívást és SMS-ezést kínál 3 hónapon keresztül havi 5990 Ft-ért. A korlátlan Telenor-élményt kipróbáló ügyfeleknek elegendő ezután, mobilozási szokásaikat megismerve meghozni hosszú távú döntésüket, hogy milyen tarifa illik hozzájuk leginkább.

Tovább

Egyéni igények szerint alakítható csomagokkal újít a Telenor

2015. február 5. -

2015. február 5-étől a Telenor hazánkban egyedülálló módon alakítja át előfizetési csomagjait, és ezzel teljesen új szemléletet honosít meg a hazai távközlésben. Az ügyfelek visszajelzéseit, igényeit és kéréseit elemezve a társaság olyan megoldást fejlesztett, melynek segítségével az ügyfelek önállóan, rugalmasan és személyre szabva állíthatják össze tarifájukat.

Tovább

Vodafone Red – 2014-ben változatlan áron

2013. december 20. -

A Vodafone Magyarország kínálatában a következő évben is megtalálhatóak lesznek a Red csomagok a mostanival megegyező feltételekkel: korlátlan beszélgetés és SMS küldés a hazai normál díjas számokra már havi 10 ezer forint alatti áron is.

Tovább

Korlátlan tarifacsomagok a Telenortól is

2013. október 4. -

A Telenor olyan új, belföldi mobilcsomagokat vezet be, melyek kiemelkedő ár/érték aránnyal bírnak, ugyanis fix havidíjért kínálnak korlátlan beszélgetést és üzenetküldést, ráadásul még mobilinternetet is tartalmaznak. A Vodafone hasonló tarifái is ma startoltak el.

Tovább