Szűrés

A(z) wifi kulcsszót tartalmazó cikkek

A Zyxel is beszáll az EU ingyenes WiFi programjába

2020. július 19. -

A Zyxel Networks bejelentette részvételét a WiFi4EU mozgalom elősegítésében. A program az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyben az önkormányzatoknak nyújtanak segítséget az ingyenes WiFi hozzáférés kialakításához közparkokban, könyvtárakban vagy egészségügyi központokban. 

Tovább

Erre figyeljen, ha nem akar kiesni az online munkából

2020. március 19. -

A széleskörben bevezetett távoktatás és otthoni munkavégzés előre nem kalkulált veszélyek elé állította a hálózatokat. Sokan az egész napjukat az otthonukban töltik, és a céges valamint az iskolai szoftverek mellett a szabadidejükben nagy felbontású, IPTV alapú műsorokkal vagy videojátékok streamelésével foglalják le magukat. 

Tovább

Minden idők legdurvább és legfurcsább IoT hekkelései

2020. január 29. -

Az internetre támaszkodás globális szintű növekedésével az IoT eszközök a mindennapi életünk minden aspektusába is behatolnak. A Gartner szerint 2020-ig több mint 20 milliárd IoT eszköz, 2025-ig pedig 75 milliárd csatlakoztatott IoT eszköz lesz forgalomban. Sajnos ezen eszközök biztonságosságát és integritását továbbra is gyakran mellőzik, egyre többször fordul elő, hogy az eszközöket meghekkelik és botnet részeként használják fel.

Tovább

Új fejlesztés érkezett a felhő alapú hálózatokhoz

2020. január 14. -

A tajvani Zyxel bejelentette a Nebula felhő alapú hálózati megoldásának frissítését. A megújult, stílusos felhasználói kezelőfelület mellett a Nebula most még több intelligens menedzsment eszközt kínál, számos további eszközzel vált kompatibilissé. A frissített funkciók magasabb szintre emelik a megoldást, így a felhasználók még könnyebben maximalizálhatják a felhő alapú hálózatokban rejlő potenciált.

Tovább