Szűrés

A(z) DIGI kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb településeken érhető el a DIGIMobil

2021. április 13. -

Töretlenül folytatja megkezdett fejlesztéseit a DIGI, a januárban kereskedelmi szolgáltatásként indult saját mobilszolgáltatás terén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mostantól az ország 12 megyéjében újabb 25 településen érhető el a DIGI Kft. mobilszolgáltatása, ezáltal a lefedett települések száma meghaladta 775-öt. 

Tovább

Hat megyében fejlesztette vezetékes hálózatát a DIGI

2021. március 19. -

Nagyszabású gerinchálózat-fejlesztést hajtott végre a DIGI az elmúlt 8 hónapban. A hónapokig tartó munkálatok eredményeképp mostantól a DIGI és Invitel előfizetők 13, többségében kelet-magyarországi településen csatlakozhatnak a csúcstechnológiás, felhasználói végpontig kiépített optikai hálózathoz (FTTH). A vállalat az előfizetők érdekeit szem előtt tartva az idei évre a technológiai fejlesztést és minőségi fejlődést tűzte ki célul, ezért a korszerűsítések 2021-ben is folytatódnak. 

Tovább

Év eleji változásokat jelentett be a DIGIMobil

2020. december 27. -

Fiatal kora ellenére, köszönhetően a különféle tarifacsomagoknak és további funkcióknak, mint például a havi előfizetési díj, a roaming szolgáltatás vagy az adatforgalom kalkulátor, a DIGI saját mobilmárkája nagy utat tett meg előfizetőinek kényelme érdekében az elmúlt másfél évben. Az új szolgáltatások és funkcióik 2021. január 1-től érhetők el a DIGI és Invitel előfizetők számára.

Tovább

Újabb HD csatornáknak örülhetnek a DIGI előfizetői

2020. december 17. -

Annak érdekében, hogy minél szélesebb érdeklődési körben az elérhető legmagasabb minőségben tudjon szórakoztató tartalmat nyújtani kábeles előfizetői számára, a DIGI 6 új, HD felbontású csatornával bővítette csatornakínálatát. 

Kulcsszavak: szolgáltatás, DIGI
Tovább