Szűrés

A(z) csevegőprogram kulcsszót tartalmazó cikkek

Akár 10 ember is beszélgethet a Rakuten Viberen

2020. március 16. -

A Rakuten Viber megkétszerezte a csoportos hívások szolgáltatásaiban részvevők számát, így egyszerre akár 10 ember is bekapcsolódhat a beszélgetésbe. A vállalat a koronavírus körülményeire való tekintettel növelte fejlesztési forrásait, hogy a családok, munkatársak és iskolák egyre növekvő kapcsolattartási igényeinek megfeleljen.

Tovább

Klasszikus történetek, amelyek a Viber segítségével máshogyan végződnének

2019. április 1. -

Manapság már el sem tudjuk képzelni mindennapi életünket okostelefon vagy internet nélkül. Megszoktuk, hogy chatelés során osztjuk meg érzéseinket egymással, ám mindez a huszadik század végéig egyáltalán nem létezett. Képzeljük el, mi történt volna, ha a modern technológiák száz vagy akár ezer évvel korábban is elérhetők lettek volna! Hogyan változtatták volna meg a legizgalmasabb történetek végkifejletét, és hogyan alakították volna az irodalom legnépszerűbb karaktereinek sorsát?

Tovább

A Viber is készül a Valentin-napra

2019. február 12. -

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber bemutatta a platform Valentin-nap alkalmából fejlesztett egyedi funkcióját, a szív alakú instant videóüzenetet, amely korlátozott ideig, február 11-től február 15-ig lesz elérhető a Viber felhasználói számára iOS és Android eszközökön.

Tovább

Bemutatkozik a Viber 10

2019. február 5. -

A Viber legújabb verziója látványosabb és egyszerűbb kommunikációval, kétszer gyorsabb chattel és a felhasználók személyes adatait fokozottan védő biztonsági funkciókkal gazdagítja a világ egyik legbiztonságosabb és legerősebb üzenetküldő alkalmazását.

Tovább