Szűrés

A(z) iWatch kulcsszót tartalmazó cikkek

Mit tudunk eddig az Apple okosórájáról?

2014. szeptember 10. -

Ahogy arról már beszámoltunk, tegnap nem csak az új iPhone-okról hullt le a lepel, hanem a vállalat elő okosóráját is bemutatta az eseményen. Az Apple történetének új fejezeteként pozicionált karóra a legfrissebb modellek mellett azt 5-ös széria készülékeit is támogatja. Ám idén még nem, csak jövő év elején kerül a boltok polcaira.

Kulcsszavak: okos karóra, iWatch, Apple
Tovább

Bemutatkozott az iPhone 6, az iPhone 6 Plus és az Apple Watch

2014. szeptember 10. -

A már kiszivárgott értesüléseknek megfelelően, az Apple kedden bemutatta új, a korábbinál nagyobb képernyővel, két méretben érkező iPhone okostelefonjait iPhone 6 és iPhone 6 Plus néven, valamint jön a vadonatúj Apple Watch okosóra és bejelentették az Apple Pay szolgáltatást is.

Tovább

Élő közvetítés az iPhone 6 bemutatójáról – csak Apple felhasználóknak

2014. szeptember 9. -

Az Apple ma este mutatja be legújabb okostelefonját, a tengernyi pletykával övezett iPhone 6 modellt, ami mellett talán a cég órája, a várva várt iWatch is lelepleződhet. Az izgalmasnak ígérkező eseményt élőben követhetik a rajongók, akik nem lehetnek ott személyesen San Franciscóban, csakhogy nem mindegy, milyen eszközről szeretnék követni a fejleményeket.

Tovább

Jön is, meg nem is az iWatch

2014. szeptember 1. -

Több forrás szerint is csak jövőre kerülhet piaci forgalomba az Apple okos karórája. A már hivatalosan is megerősített szeptemberi sajtóeseményen hullhat le a lepel róla, ám állítólag csak jövőre kerül a boltok polcaira.

Kulcsszavak: okos karóra, iWatch, Apple
Tovább