Szűrés

A(z) konferencia kulcsszót tartalmazó cikkek

Ez már a huszadik Internet Hungary - talán ez lesz a legjátékosabb

2019. szeptember 14. -

Alig több, mint két hét múlva kezdődik a huszadik - jubileumi - Internet Hungary konferencia Siófokon a Hotel Azúrban, ahová a rendezők több mint 2500 résztvevőt várnak, hogy azután hét teremben két napon át több, mint 300 nagynevű előadó oszthassa meg tudását, tapasztalatait vagy akár - mint például Jordán Tamás színművész - játékkal kapcsolatos élményeit. Mert ez a konferencia (sok egyéb mellett) a játékról, játékosságról szól, amit az üzleti életben - kicsit szárazabban - gamification-nek neveznek.

Tovább

Két hét múlva Internet Hungary

2018. szeptember 10. -

Mindössze két hét múlva kezdődik az Internet Hungary, az ősz legnagyobb konferenciája, amelyre a szervezők 2400 főt várnak, akik 300 neves előadó prezentációját, fórumát tekinthetik meg a több tucatnyi tematikus minikonferencia keretében. Bár a kifejezetten mobil témáknak ma már önálló konfereciája van (Mobile Hungary) az emberek túlnyomó többsége ma már mobilon internetezik, facebookozik, a mobil tartalmakban felbukkanó hirdetésekre nyitja ki a pénztárcáját, így az IH minden témája beleillik egy mobilról szóló konferencia tematikájába is.

Tovább

Minden, amit a 2018-as Xbox E3 konferencián bejelentettek

2018. június 11. -

A vasárnapi Xbox E3 előadás volt a legnagyobb a Microsoft történetében. Az eseményt több, mint 6,000 ember követte élőben, beleértve több, mint 1,000 rajongót, akik meghívásos úton juthattak be a Microsoft Theater nagytermébe. 

Tovább

SMART 2017: formabontó oktatási módszerekre van szükség

2017. március 30. -

A SMART 2017 konferencia egyebek mellett arra is keresi a választ április 5-én, hogy melyek azok az új, formabontó oktatási módszerek, amik segíthetik a munkavállalók felzárkózását a digitális területeken.  

Tovább