Szűrés

A(z) mobilinternet kulcsszót tartalmazó cikkek

A Vodafone biztosítja a legmegbízhatóbb mobilhálózatot adat- és hangszolgáltatás terén

2022. szeptember 22. -

Európa egyik vezető független mobilhálózat-tesztelő és -értékelő cége, az umlaut tavasszal 21 napon keresztül mérte a hazai szolgáltatók hang- és adatszolgáltatásainak teljesítményét. A mobilszolgáltatókat adott időpontban vizsgáló felmérést több mint 5700 km-es mérési távon, az ország húsz nagyvárosában és úthálózatain végezték, mindezt tömeges adatgyűjtésen alapuló elemzéssel egészítették ki – utóbbival lefedve a lakott területek közel 95%-át és a lakosság 97%-át. 

Tovább

5 év alatt kilencszer több gigabájtot használtunk el internetezésre

2022. augusztus 23. -

Ha egy jelentős technológiai fejlődést kell megemlíteni a 2000-es évekből, akkor az internetezésre is alkalmas okostelefonok megjelenése mindenképp ide sorolható. A telefonjainkat többé már nem csak hanghívásra és SMS küldésre használhattuk. A nagyméretű érintőképernyők lehetővé tették, hogy a nehézkes asztali gépektől, laptopoktól elszakadva élvezzük az internet nyújtotta lehetőségeket. A mobilitás élménye a mobilinternet-szolgáltatás egyre gyorsuló elterjedésével teljesedhetett ki. 

Tovább

Ügyféligényekhez igazodó csomagokat kínál a Vodafone

2022. március 24. -

A Vodafone Magyarország célja, hogy a megváltozott ügyféligényeknek megfelelő adatmennyiséget kínálva még szélesebb körben elérhetővé tegye az online jelenlétet, hozzájáruljon az információs szabadsághoz és a digitális jóléthez. A március 18-tól elérhető új csomagok megfelelő adatmennyiséget biztosítanak alacsony áron, lehetőséget teremtve akár a vezetékes internet kiváltására is. A Mobilnet 150 GB + 1500 GB csomagot kifejezetten a növekvő adatigény kielégítésre tervezték – akár vezetékes internet helyettesítésére is megfelelő. A Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB egy rendkívül kedvezményes ajánlat, melynek keretében megemelt adatkeretet biztosít a szolgáltató, a korábbi 1 GB-hoz képest 5 GB belföldi és EU adatot.

Tovább

Lendületet ad az évkezdéshez a Telekom

2022. január 10. -

Ahogy a magánéletben, az üzleti életben is előtérbe kerülnek az év első napjaiban az újévi fogadalmak: a Telekom most díjmentes extra mobilnettel segíti a vállalkozások újévi elhatározásainak megvalósítását, digitális céljainak elérését.

Tovább