Szűrés

A(z) okosóra kulcsszót tartalmazó cikkek

Kézmozdulatokkal irányítható Galaxy Watch okosórák

2023. december 6. -

A Samsung bemutatja a Galaxy Watch okosórák legújabb hozzáférhetőségi Univerzális mozdulatok* funkcióját. A vállalat mindig is elkötelezett volt amellett, hogy minden felhasználónak egyenértékű élményt nyújtson. A One UI 5 frissítés részeként bevezetett Univerzális mozdulatok funkcióval a vállalat egyszerű és intuitív gesztusokkal irányítható érintés- és akadálymentes élményt kínál a felhasználóknak.

Kulcsszavak: Samsung, okosóra
Tovább

Európai egészségügyi felmérést készített a Huawei

2023. december 4. -

Egy nyolc európai országban végzett felmérés* szerint a válaszadók 56 százaléka nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatra, annak ellenére, hogy több mint 70 százalékuk küzd legalább egy egészségügyi tünettel. A Huawei és az Ipsos friss kutatása alapján a megkérdezettek többsége nincs tisztában a kulcsfontosságú egészségügyi mutatók – vérnyomás, pulzus vagy vércukorszint – ideális tartományával sem. A kutatás szerint az okosóra-használók pedig sokkal nagyobb valószínűséggel ismerik az alapvető egészségmutatók ideális értékét, és ezeket több mint kétszer annyiszor ellenőrzik, mint azok, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel.

Tovább

Egy új funkció, amit eddig nem tudott a telefonod

2023. november 22. -

A klasszikus plasztik kártya mellett, elsőként vezeti be a digitális SZÉP kártyát a K&H. Az innovatív megoldás a pénzintézet meglévő és új számlatulajdonosai számára elérhető és a digitális bankkártyákhoz hasonlóan működik, azaz érintésmentesen terminálnál, illetve okoseszközös fizetés esetén használható, a megjelölt elfogadóhelyeken.

Tovább

Jelentős kedvezménnyel kaphatók november végéig a Huawei okoseszközei

2023. november 17. -

Jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá a vásárlók a Huawei egyes készülékeihez november 30-ig a MediaMarkt számos üzletében és webáruházában. Az érintett termékek között megtalálható a gyártó zászlóshajója, a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT széria, valamint vezeték nélküli fülhallgatók egyes modelljei.

Tovább