Szűrés

A(z) szoftverfrissítés kulcsszót tartalmazó cikkek

Már 80 millió Huawei-okostelefonon elérhető az EMUI 9

2019. június 5. -

Június elejére világszerte már 80 millió okostelefonra érkezett meg a Huawei új felhasználói felülete. Az EMUI 9 frissítés a szoftver 8-as verzióját váltja fel a gyártó 2016 és 2018 között bemutatott készülékein. Az elmúlt évek sikerszériáinak okoselefonjain a frissítésnek köszönhetően többek között olyan funkciók lesznek elérhetőek, mint a grafikai teljesítményért felelős GPU Turbo 2.0 és a teljes képernyős gesztusvezérlés. A hónap végére az EMUI 9 kezelőfelület-frissítés várhatóan 100 millió felhasználó készülékén működik majd.

Tovább

Újabb szoftverfrissítés a Sonytól

2019. április 4. -

Az α9 új szoftverfrissítése feljavítja a fényképezőgép díjnyertes autofókusz (AF) teljesítményét és képminőségét, valamint olyan funkciók is hozzáférhetővé válnak, amelyek megkönnyítik a professzionális fotósok munkáját. Ráadásul 2019 első félévében a szoftverfrissítésnek köszönhetően az α7R III és α7 III fényképezőgépeken is elérhetővé válik a legújabb valós idejű Eye AF, valamint egyéb professzionális funkciók. Az α9 új 5.0 verziójú frissítésének telepítésével bekapcsolhatóvá válik a Sony újfejlesztésű Valós idejű követés funkciója is.

Tovább

Megérkezett a HONOR 10 és HONOR View 10-re az EMUI 9

2019. január 7. -

Az Android 9 Pie rendszerre épülő EMUI 9 a mesterséges intelligenciának köszönhetően gyorsabb, hatékonyabb és gördülékenyebb, mint valaha, egyúttal olyan fejlesztéseket tartalmaz, melyek érezhetően még magasabb szintre emelik a felhasználói élményt az okosabb, egyszerűbb használat érdekében.

Tovább

Megjelent az AIDA64 5.92

2017. június 20. -

A FinalWire ma újabb frissítést adott ki népszerű rendszer-információs szoftverének PC-s verziójához. Az 5.92-es verzió Intel Skylake-X benchmark-al és AMD Radeon RX 500 támogatással érkezik, valamint a legújabb nVIDIA és AMD GPGPU számítási technológiák is támogatásra kerültek. A csatlakoztatott akkumulátorok és az UPS eszközök elhasználtságáról is kérhető mostantól hardveres riasztás.

Tovább