Szűrés

A(z) AMOLED kulcsszót tartalmazó cikkek

Hatalmas 1,47” AMOLED kijelzővel érkezik a HONOR Band 6

2021. április 16. -

A Honor globális technológiai márka új szintre emelt, prémium okoskarkötővel bővíti okoskiegészítőinek kínálatát. A Honor Band 6 egy külsőben és tudásban is teljesen új okoskarkötő a sorban. 1,47 hüvelykes színes AMOLED kijelzővel, egészség-és fitneszkövető (köztük a véroxigénszint-mérés) funkciók széles tárházával, valamint kiemelkedő 14 napos akkumulátor-élettartammal új színt hoz az eddigi okoskarkötők sorába. Az új készülék a Honor Band-eknél megszokott kedvező árral mindenkinek szól, aki támogatást keres a fitt és egészséges életmód elérésében. 

Tovább

A Samsung birtokolja az AMOLED piac 95,8%-át

2015. december 14. -

A legtöbb, AMOLED technológiával megáldott kijelzőt a Samsung gyártja jelenleg. Mások – a számokból ítélve – még csak kóstolgatják ezt a piacot.

Tovább

2015-ben érkezik a Samsung félbehajtható mobilkijelzője

2014. november 24. -

Akár egy éven belül legurulhat a Samsung futószalagjáról az első okostelefon, amelyben kettéhajtható érintőkijelző teljesít szolgálatot. A készülék kialakítása várhatóan igazodik majd az újgenerációs panelhez, vagyis kagyló formát kaphat.

Tovább

Hajtogatható AMOLED érintőkijelzővel rukkolt elő a SEL

2014. november 3. -

A japán SEL bemutatta forradalmi újdonságnak számító 8,7 hüvelykes Full HD AMOLED érintőkijelzőjét, mely három részre hajtogatható és igen stapabíró. A panel meghatározó szerepet tölthet be az okostelefon és táblagép piac jövőjében.

Tovább