Szűrés

A(z) CES 2013 kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyarországon is elérhetők a Sharp új televíziói

2013. március 7. -

Az idei Las Vegas-i CES során bemutatott Sharp újdonságok többsége az új európai és magyarországi AQUOS LED TV kínálatnak is része lesz. Magával ragadó vizuális élményt, lélegzetelállító képminőséget, intelligens kapcsolódást, kategóriájukban a legjobb energiahatékonyságot biztosító készülékek érkeznek hazánkba, amelyek új dizájnt is kaptak.

Tovább

A Lenovo 38 díjat nyert a 2013-as nemzetközi Consumer Electrics Show-n

2013. január 19. -

A Lenovo a múlt heti Las Vegas-i Consumer Electrics Show-n rekord mennyiségű, 38 darab díjat sikerült elhoznia új termékeivel. A díjakat olyan vezető technológiai magazinoktól és weboldalaktól kapta a Lenovo, mint a CNET, a Popular Mechanics, a Laptop Magazine, a Gottabemobile.com, de magától, a nagytekintélyű Consumer Electrics Szövetségtől is kapott elismerést.

Kulcsszavak: Lenovo, díj, CES 2013
Tovább

Piros Xperia ZL a láthatáron

2013. január 17. -

Úgy tűnik, hogy nem csak fekete és fehér színben jelenik meg a Sony CES-en bemutatott csúcsmobilja, az Xperia ZL. A készülék piros változatát testvére, az Xperia  Z lila köntösbe öltöztetett verziója mellett kapták lencseévre.

Tovább

20 hüvelykes, 4K felbontású Panasonic táblagép

2013. január 16. -

A Panasonic az elmúlt héten megrendezett CES 2013 közhasználatú elektronikai kiállításon egy 20 hüvelykes, 4K felbontású, érintőképernyős táblagépet mutatott be, amelynek ideiglenes neve: „4K Tablet”. A 3840 x 2560 képpont felbontású képernyő pixel-sűrűsége 230ppi. Ez az első eset, hogy ez a pixel-sűrűség megjelenik egy 20 hüvelykes képernyőn. A nagyfelbontású képernyőt IPS Alpha technológiával készítették, amely ezért kiváló képminőséget és széles látószöget biztosít.

Tovább