Szűrés

A(z) Microsoft Imagine Cup kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Eddie mobilalkalmazás nyert az Imagine Cup hazai döntőjén

2018. április 5. -

Ha a tanulás élmény, akkor kevesebb időbe kerül és sokkal mélyebb tudást jelent a fiatal generációknak, ezért ki kell használni az iskolában is az okostelefon iránti vonzalmat és kíváncsiságot. Erre a gondolatra épül az innobie csapat Eddie nevű fejlesztése, mely a Microsoft Imagine Cup verseny hazai döntőjén aratott győzelem után a régiós fordulón képviseli hazánkat.

Tovább

Kesztyűvel olvashatnak a látássérültek

2017. július 5. -

Négy egyetemista diák projektje, a GlovEye képviseli hazánkat a Microsoft Imagine Cup innovációs versenyének nemzetközi döntőjén idén júliusban, Seattle-ben. A látássérülteknek az olvasás élményét visszaadó találmányból prototípus is készült, amit a diákcsapat hivatalosan is átadott a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (VGYOSZ).

Tovább

Okoskesztyű – siketnéma jelzésekből hangok [Videó]

2013. november 22. -

Az okoskütyük világában számos haszontalan is akad szép számmal. Most azonban végre egy olyan találmány gazdagítja a palettát, amely sérültek emberek mindennapi életét könnyíti meg. Egy ukrán csapat okoskesztyűt álmodott meg, kifejezetten hallássérülteknek.

Tovább

Megvannak a Microsoft Imagine Cup győztesei

2013. július 12. -

A Microsoft kihirdette a világ egyik legrangosabb technológiai diákversenyének, a 11. alkalommal megrendezett Microsoft Imagine Cup-nak a győzteseit. A megmérettetésen fiatal fejlesztők és jövendőbeli vállalkozók vettek részt projektjeikkel.

Kulcsszavak: Microsoft Imagine Cup
Tovább