Szűrés

A(z) Vodafone Red kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatta tarifa portfólióját a Vodafone

2018. április 11. -

A Vodafone Magyarország megújult Red csomagjai az országban elsőként tesznek lehetővé korlátlan nemzetközi hívást EU-s számokra belföldről, így biztosítva mintegy 500 millió európai ember korlátlan elérését. A Vodafone célja, hogy a magyar piacon úttörő ajánlattal hozzájáruljon a távolságok leküzdéséhez és a személyes kapcsolatok erősítéséhez Európában. 

Tovább

Adatmilliomossá tesz a Vodafone Red

2017. április 26. -

A mobilinternet egyre fontosabb mindannyiunk életében. Ezért most a Vodafone 1 millió MB adatforgalmat ad az első három hónapra minden új lakossági és üzleti Red előfizetőnek, valamint azoknak, akik megújítják Red előfizetésüket, jelentette be a Vodafone szerdán.

Tovább

Nem lesznek a Vodafone-nál roaming díjak

2015. április 1. -

A Vodafone Magyarország április 1-jétől, azaz a mai naptól hivatalosan is eltörli az EU-s roaming díjakat és átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait. Ez egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is.

Tovább

Jövőre új iPhone-od lehet a Vodafone-nál

2014. október 28. -

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, október 31-étől a Vodafone-nál is kaphatók az új iPhone modellek. A készülékek október 24-től már előrendelhetőek a hivatalos weboldalon. A mobilszolgáltató azokra is gondolt, akik jövőre már új telefont szeretnének.

Tovább