Újabb kedvezmények a Hipereseknek

Kütyü Magazin, 2021. október 15. 22:55

A Telenornál a Hiper tarifák előfizetői eddig is igénybe vehettek kifejezetten az előfizetésükhöz kapcsolódó extra szolgáltatásokat, kedvezményeket, ezek köre pedig most tovább bővül. Készülékvásárlás esetén 30 napon belüli elállási lehetőséget és cseregaranciát, illetve okoskiegészítőre járó állandó kedvezményt vehetnek igénybe, és az ügyfélszolgálat kényelmi lehetőségei is bővültek számukra.

A lakossági számlás Hiper tarifacsalád M Net és M Talk, L, L+ és XXL csomagjai között az ügyfelek megtalálhatják az igényeiknek megfelelő tarifát, akár a korlátlan beszélgetés, akár a nagy mennyiségű mobiladat a fontosabb számukra. A Telenor idén tavasszal vezette be, hogy a Hiper tarifák előfizetőinek három kategóriában többféle extrát – exkluzív ajánlatokat, készülékekkel kapcsolatos szolgáltatásokat és kényelmi funkciókat – biztosít. Mostantól ezek köre mindhárom területen újdonságokkal bővült. 

Több készülékszolgáltatás

Új készülék Hiper-tarifával való vásárlásakor az ügyfelek 30 napos elállási lehetőséget és cseregaranciát vehetnek igénybe. Azaz, ha mégsem elégedettek az új mobillal, a vásárlástól számított 30 naptári napon belül egy alkalommal visszavihetik azt a Telenorhoz, vagy másik készülékre cserélhetik.

Emellett továbbra is él a Hiperesek számára az évenkénti készülékcsere árbeszámítással való lehetősége. Nem kell kivárniuk a hűségidő végét, hanem Hiper tarifával vásárolt készüléküket akár évente lecserélhetik, a régi árát pedig beszámíthatják az újba. Továbbá ha a készülék megrongálódik, a javításhoz a Telenor díjmentes szervizfutárt, igény esetén pedig cserekészüléket is biztosít.

Több exkluzív ajánlat

A Hiper előfizetők mostantól nem csak számukra elérhető 0 forintos készülékajánlatokból választhatnak, hanem évente egyszer 10 százalékos vásárlási kedvezményt is érvényesíthetnek bármilyen okos kiegészítőre, például okosórára.

Több törődés

Az ügyfélkiszolgálás terén is új előnyt kínál a Telenor a Hiperesek. Amellett, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton gyorsított ügyfélkiszolgálásban részesülnek, ha Hiper-tarifával kapcsolatos ügyet szeretnének a Telenor videochat-ügyfélszolgálatán intézni, azt már a rendes ügyfélfogadási időn túl is elérhetik, azaz minden nap 6:00 és 22:00 között. (A funkció a https://www.telenor.hu/online-ugyintezes oldalon, a jobb alsó sarokban lévő videochat-ikonra kattintva érhető el.)

A fentiek mellett szintén a Hiperesek számára elérhető lehetőség a HiperCsoport szolgáltatás. Ha legalább két aktív, hűségben lévő Hiper tarifa összefonásával HiperCsoportot alakítanak, több kedvezményt – például akár 15%-os havidíjkedvezményt, illetve csoporton belüli korlátlan beszélgetést – kaphatnak.