Mobilról is lehet már új autópályamatricákat venni

Kütyü Magazin - 2015. január 22.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. elindította az új autópályamatricák mobiltelefonon keresztüli értékesítését. A fejlesztés révén a felhasználók akár előzetes regisztráció nélkül, mobilapplikációval, illetve a regisztrált ügyfelek az interneten keresztül és SMS küldésével is megvásárolhatják többek között az éves megyei matricákat is.

Az autópályamatricák mobilfizetéssel történő megvásárlásáról és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. regisztrált ügyfeleinek kínált szolgáltatásokról a www.nemzetimobilfizetes.hu honlapon, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. ügyfélszolgálatán, az ugyfelszolgalat@nemzetimobilfizetes.hu e-mail címen, továbbá a +36 36 889 889 telefonszámon kaphatnak információt az érdeklődők. 

"A Nemzeti Mobilfizetési Rendszerre fejlesztett új e-matricák mobiltelefonon történő értékesítését sikeresen indítottuk el. A jelenleg Android operációs rendszeren - de napokon belül az iOS-en is - futó mobilapplikációval azon vásárlókat is ki tudjuk szolgálni, akik eddig nem regisztrált felhasználóink, így lehetőséget nyújtunk azon autósok számára is, akik ad hoc módon, bankkártyával csak egyszer-egyszer kívánják igénybe venni szolgáltatásunkat. Reményeink szerint az összes viszonteladónk a következő napokban csatlakozni tud a rendszerhez, ezzel a megszokott módon minden szolgáltatónál elérhetővé válnak az új autópályamatricák” - nyilatkozta Veres Mihály a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója.

 

 

Vissza