Videohívás funkcióval bővült a Facebook Messenger applikációja

Czipperer Dia - 2015. április 29.

A Facebook bejelentette a videohhívás funkciót a Messenger alkalmazásában. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók a jövőben interaktív beszélgetéseket folytathatnak Facebook ismerőseikkel.

Megvalósul a face-to-face, vagyis a szemtől szembeni csetelés a Facebook Messengerben. Az azonnali üzenetek és a hívások mellett mostantól videós csetelésre is lehetőségük nyílik a felhasználóknak.

Az új funkció iOS és Android alapú készülékre érhető el, ám egyelőre csak néhány kijelölt országban használható: Belgiumban, Kanadában, Horvátországban, Dániában, Franciaországban, Görögországban, Írországban, Laoszban, Litvániában, Mexikóban, Nigériában, Norvégiában, Ománban, Lengyelországban, Portugáliában és Uruguayban érhető el ez a lehetőség.

Ugyan a magyar felhasználók egyelőre még nem próbálhatják ki a viddeocsetelést, a Facebook ígérete szerint hamarosan több régióban is elérhetővé teszik ezt a megoldást.

A funkció előnye, hogy platformok között is működik, tehát nem szükséges, hogy mindkét fel iOS vagy Android user legyen, viszont csak e két rendszert támogatja egyelőre a Messenger új szolgáltatása.

 

 

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza