Az idei év legjobb okostelefonja a Huawei P8 lett

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 17.

A Huawei nyerte az EISA (European Imaging and Sound Association) „European Consumer Smartphone 2015 – 2016” (Európai fogyasztói okostelefon 2015 – 2016) díját a Huawei P8-cal, a vállalat legújabb csúcskategóriás készülékével. 

Harmadik egymást követő évben nyeri Huawei termék az EISA European Consumer Smartphone díját, ezúttal a P8 érdemelte ki a címet. A díj tavalyi nyertesének, a Huawei Ascend P7 sikerének hullámát meglovagolva a P8 elődjéhez hasonlóan újraértelmezi az okostelefonok által nyújtott élményt: könnyen használható funkciókat kínál.

Az EISA elismeréssel nyilatkozott a „még jobb kamera teljesítményt és meglepően high-end kivitelezést” nyújtó Huawei P8-ról, „kifinomult megjelenésű, ám elérhető árú készüléknek” nevezte. Kiemelte a készülék „2 680 mAh-es akkumulátorát, a P8 kamerájának f/2 lencséjét”, amelynek segítségével kedvezőtlen fényviszonyok között is jó képek készíthetők az okostelefonnal, illetve a „kiváló 5.2‐inches Full HD IPS‐NEO kijelzőt”.


A gyenge fényviszonyok között is jól használható kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadjára eresszék a kreativitásukat, és az okostelefonokon elérhető legjobb fényfestő technológiát használhassák, illetve lenyűgözően éles kontrasztú képeket készíthessenek.
A Huawei P8 emellett a kompakt és nagy teljesítményű kettős antenna modell és a gyors váltást biztosító technológia segítségével intelligensen felismeri a legjobb használati módot. Ez a funkció jelentősen csökkenti a megszakadt hívások számát, és biztosítja az erős jelkapcsolatot.

 

Kulcsszavak: Huawei, Huawei P8, EISA, díj
Vissza