Európába érkezett a Honor 7

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 27.

A Honor bemutatta új zászlóshajója, a Honor 7 európai verzióját. A készülék teljes fémvázzal és számos innovatív funkcióval érkezik, melyeket egy dedikált „okos” gombbal és mozdulatvezérelt ujjlenyomat-olvasóval lehet aktiválni.

A Honor legújabb zászlóshajója az öreg kontinensre is megérkezett. A Honor 7 mai, londoni bemutatóján George Zhao, a Honor elnöke hangsúlyozta, hogy az új készülék megtestesíti a gyártó filozófiáját és küldetését, hogy magasabb szintű internetélményt biztosítson azoknak a fogyasztóknak, akiknek a webes alkalmazások használata a mindennapjaik részét képezi. A precízen megtervezett és összerakott készülék fémháza prémium élményt biztosít, miközben az okos funkciói és multimédiás képességei inspirációt nyújtanak a kreatív használathoz.

Egykezes felhasználásra tervezett, tartós fémház

A honor 7 fémháza prémium tapintási élményt kínál. Az 5,2 hüvelykes méret, a jól elhelyezett gombok és szenzorok emellett lehetővé teszik az ergonomikus egykezes használatot.

Okosabb ujjlenyomat-olvasó

A készülék keret nélküli, fémből készült ujjlenyomat-olvasója lehetővé teszi a 360 fokos, gyors beolvasást. Így a honor 7 bármilyen szögből felismeri az ujjlenyomatunkat. A szoftver emellett öntanuló, így a felismerési pontosság folyamatosan növekszik a használat közben. Az intuitív mozdulatvezérlés pedig lehetővé teszi a különböző akciók végrehajtását a hívások fogadásától kezdve a fotózásig.

 

Magas teljesítmény

Az A53 architektúrára épült, intelligens HiSilicon nyolcmagos Kirin 935 processzornak, a 3 gigabájtnyi RAM-nak és a 16 gigabájtos belső tárhelynek köszönhetően a Honor 7 elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy zökkenőmentes teljesítményt nyújtson. A készülék „L” alakú alaplapja mindeközben kizárja a melegedést.

A konnektivitást a Huawei Signal+ technológiája és az intelligens kettős antenna felépítés biztosítja, amelyek együttese a gyártó szerint nyolcvanszor jobb sebességet és erősebb jelet biztosít a versenytárs készülékekhez viszonyítva.

A 3100 mAh kapacitású akkumulátor ezalatt hosszú rendelkezésre állási és használati időt biztosít, és gyorstöltési lehetőséget is kínál.

Multimédiás képességek a kreatív használat jegyében

A készülék 20 megapixeles fő kamerája a Sony IMX 230-as szenzorára épül. A Honor saját PDAF gyorsfókuszálási technológiája és az f2.0 fényerejű objektív kombinációja lehetővé teszi, hogy még rossz fényviszonyok között is jó minőségű képet készítsen, akár 0,1 másodperc alatt. Az előlapi, 8 megapixeles kamera ezalatt széles látószöget, f2.4-es fényerőt és beépített LED fényt kínál. A Honor képjavító technológiájával és panorámafelvételi képességével tökéletes szelfi és csoportos szelfi eszköz. 


A kreatív fotósoknak a Honor 7 egyedi filterek egész sorozatát kínálja, az újdonságként érkező „Finom étel” szűrő pedig várhatóan a gasztrobloggerek kedvence lesz. A fényfestési képességnek köszönhetően emellett többféle, vibráló és művészi képet készíthetünk.

Okos funkciók

A Honor 7 vázán helyet kapott egy egyedi „okosgomb”, amelyre három különböző alkalmazás vagy funkció indítását lehet beállítani, így egyszerűen és gyorsan indíthatóak például a Google keresések. A hátlapon található ujjlenyomat-olvasó eközben kioldóként is szolgál, és lehetővé teszi a szelfik elkészítését a készülék forgatása nélkül.

A hangvezérlés aktiválása után a készülék figyel a beállított ébresztőszavakra, és értelmezi a parancsokat. Így a „Honor, where are you?” mondat kimondására a készülék válaszol, és segíti a telefon megtalálását. További kényelmi funkció, hogy azonnal képernyőképeket menthetünk, ha középső ujjpercünkkel duplán rákoppintunk a képernyőre, illetve képernyőkép-kivágást készíthetünk, ha egyszer koppintunk a képernyőre, majd ujjunkkal kijelöljük a kivágásra szánt részt.

 

 

Vissza