Bemutatkozik a A Nespresso első inteligens kávégépe

Kütyü Magazin - 2016. március 11.

A kiváló minőségű Grand Cru kávék, az egyedülálló, fejlett technológia és a Nespresso Club szolgáltatásai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nespresso a kávézás legkifinomultabb élményét nyújtsa. A Nespresso hosszú ideje úttörő szerepet játszik az adagolt kávék piacán, és most bemutatja első, okostelefonnal vezérelhető kávégépét, a Prodigio-t.

A márka ezzel újra bizonyítja elkötelezettségét az innováció iránt, megfelelve vásárlói egyre magasabb elvárásainak – egyre kényelmesebb és személyre szabhatóbb termékeket kínálva, és mindig a legújabb technológiákat állítva Club-tagjai szolgálatába.

A Nespresso Az új Prodigio készülék jóval több, mint egy hagyományos kávégép, hiszen tulajdonosa mobileszközzel is irányíthatja, sőt a gép arra is figyelmezteti őt, ha kezd kifogyni Grand Cru kávékészlete, vagy ha itt az ideje a vízkőmentesítésnek, illetve ha megtelik a használtkapszula-tartó. A Prodigio olyan készülék, amely egyetlen kávérajongó konyhai eszköztárából sem hiányozhat.

A Bluetooth Smart technológia segítségével a Nespresso Prodigio folyamatos összeköttetésben áll a Nespresso mobilalkalmazásával, még teljesebbé varázsolva a felhasználó kávéélményét. Az alkalmazás segítségével a Prodigio használói könnyedén lefőzhetik bármely kávéőrleményt – méghozzá úgy, hogy mindeközben kényelmesen üldögélnek a kanapéjukon.

Az intelligens kávégép olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek megkönnyítik tulajdonosa életét:

  • Kapszulakészlet-követés
  • Kapszularendelés
  • Időzített kávéfőzés
  • Automatikus kikapcsolás
  • Vízkőmentesítési értesítés
  • Értesítés megtelt kapszulatartó esetén
  • Értesítés üres víztartály esetén
  • Karbantartási értesítések

 

A kávégéppel összekapcsolt mobilalkalmazás segítségével Ön mindegyik szolgáltatást használhatja. Kedvenc Grand Cru kávéjának elkészítése még sosem volt ennyire kényelmes és egyszerű, így még több ideje marad arra, hogy átadja magát a kávézás kényeztető pillanatainak.

Claire Cloatre-Vinzant, a Nespresso Kávégép-marketing részlegének vezetője elmondta: “Az innováció és a kényelem a Nespresso üzleti filozófiájának alapelemei, ezért igazi öröm számunkra, hogy bemutathatjuk első intelligens kávégépünket. Szeretünk újra és újra kellemes meglepetést szerezni Club-tagjainknak, akik számára a Prodigio most igazán egyedülálló módon biztosítja a Nespresso szolgáltatásainak előnyeit.”

A Nespresso neve mára egybeforrt a minőség és stílus fogalmával – s az eleganciát a könnyű használattal ötvöző Prodigio kávégép tovább erősíti ezt az imázst. A karcsú, Ezüst vagy Titán színkombinációkban kínált készülék kétféle változatban vásárolható meg. A Prodigio&Milk beépített Aeroccino3 tejhabosítója ideális megoldást kínál a tejes receptek kedvelőinek, a Prodigio pedig azok számára lesz majd igazán vonzó, akik tej nélkül fogyasztják a kávéjukat. A többféle beállítási lehetőséget kínáló kávégéppel ristretto, espresso és lungo is készíthető.

A Nespresso Prodigio kávégép 2016. március 16-tól megvásárolható a www.nespresso.com oldalon, a Nespresso Boutique-okban, a Nespresso Club-on keresztül telefonon és viszonteladó partnereknél. A Prodigio javasolt fogyasztói ára 62 990 Ft, a Prodigio&Milk kávégépé 77 990 Ft.

Vissza