Olimpiai nyitóünnepség az S7 edge kameráján keresztül

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 9.

Több mint 200 nemzet sportolói érkeztek meg a brazíliai Rio de Janeiróba, a 2016-os riói olimpiai játékokra. A sportolók a nyitóünnepség minden pillanatát rögzítették és megosztották az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition készülékkel.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) együttműködve a Samsung minden 2016-os riói olimpikonnak Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition készüléket ajándékozott. Az összesen 12 500 darab készülék arra hivatott, hogy emlékezetesebbé tegye a sportolók számára a riói élményeket, és segítségével kényelmesebben kommunikálhassanak a világ különböző tájain élő családjukkal és barátaikkal. A 2016-os riói olimpia ihlette készülék az első, amely a telefonba ágyazva viseli az olimpiai játékok logóját, és amelynek egyéni tervezésű mintázata az olimpiai gyűrűk öt hivatalos színében pompázik.

 

A francia sportolók az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited készülékkel rögzítik a 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepségének hangulatát és izgalmait 2016. augusztus 5-én pénteken, a brazíliai Rio de Janeiróban.

 

A francia olimpikonok az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited készülékkel rögzítik a 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepségének hangulatát és izgalmait 2016. augusztus 5-én pénteken, a brazíliai Rio de Janeiróban.

 

A brazil olimpikonok az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited készülékkel rögzítik a 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepségének hangulatát és izgalmát 2016. augusztus 5-én pénteken, a brazíliai Rio de Janeiróban.

 

Az Amerikai Egyesült Államok olimpikonjai az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited készülékkel rögzítik a 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepségének hangulatát és izgalmát 2016. augusztus 5-én pénteken, a brazíliai Rio de Janeiróban.

Az Amerikai Egyesült Államok olimpikonjai az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited készülékkel rögzítik a 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepségének hangulatát és izgalmát 2016. augusztus 5-én pénteken, a brazíliai Rio de Janeiróban.

 

A koreai olimpikonok az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited készülékkel rögzítik a 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepségének hangulatát és izgalmát 2016. augusztus 5-én pénteken, a brazíliai Rio de Janeiróban.

 

Az olimpikonok az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited készülékkel rögzítik a 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepségének hangulatát és izgalmát 2016. augusztus 5-én pénteken, a brazíliai Rio de Janeiróban. 

Vissza