Különleges színben is kapható a Honor 20 Pro

Kütyü Magazin - 2019. november 7.

A Honor 20 Pro okostelefon dinamikus-holografikus dizájnja a mai naptól már izlandi jégvirág színben is elérhető, amit a Jökulsárlón gleccserlagúna ihletett. 

A hátlap színezése a jéghegyek naplementében megcsillanó csúcsát idézi, ami a különleges technológiának köszönhetően világoskéktől egészen a világos rózsaszínig többféle színben tündököl, attól függően, hogy milyen szögben éri a fény. Az üveghátlap ugyanis kétlépcsős eljárással készül. Az alsó réteget egy speciális technikával állítják elő, több millió beágyazott miniatűr prizmával, amelyek a gyémántokra hasonlítanak. Erre kerül egy üvegréteg valamint az adott színbevonat kombinációja. 

A Honor 20 Pro okostelefonra várhatóan 2019. év végétől elérhető lesz a Magic UI 3.0 szoftver, ami Android 10-en alapul. A kezelőfelület új verziójának elsődleges célja, hogy egységes felhasználói élményt nyújtson a különböző eszközökön, és egyszerűsítse a programok fejlesztését és futtatását legyen szó akár okostelefonról vagy táblagépről. Mindemellett a kezelőfelület kinézete olyan újdonságokkal frissül, mint magazinszerű elrendezés, ami mesterséges intelligencia segítségével rendezi és tagolja a tartalmakat. Ezenkívül rendszerszinten elérhető lesz a sötét mód (Dark Mode), ami az akkumulátor mellett a szemet is kíméli.

A Honor 20 Pro izlandi jégvirág színben elérhető az Extreme Digital kínálatában ajánlott bruttó 199.990 Ft-os fogyasztói áron, november második felétől pedig a Telekom online kínálatában is elérhető lesz.

A Magic UI 3.0 várhatóan 2019. év végétől lesz elérhető a Honor 20 és a Honor 20 Pro készülékekre. A további frissítésekről a későbbiekben várható információ.

Vissza