Nagy teljesítményű üzleti noteszgépek és 5G-kompatibilis modellek a Fujitsu új kínálatában

Kütyü Magazin - 2021. február 10.

A Fujitsu bemutatja ultramobil prémium üzleti termékcsaládja frissített LIFEBOOK modelljeit. A FUJITSU LIFEBOOK U7 noteszgépsorozat frissítései között szerepelnek a legújabb, 11. generációs Intel Core processzorok és az irodai produktivitást magasabb szintre emelő megoldások. 

A többféle népszerű formátumban elérhető* LIFEBOOK U7 modell 14” és 15,6” méretű változata szinte teljesen keretmentes kijelzővel** rendelkezik. Az új gépek** vékonyabbak és akár 15%-kal kisebbek a korábbi generációnál. A vékony kivitel a meleg ezüst vagy fekete színnel együtt markáns vizuális megjelenést kölcsönöz az új modelleknek. A LIFEBOOK-ok nyitott állapotban is vonzzák a tekintetet: a szinte keretmentes kijelzőnek és a kétcsatornás memóriát tartalmazó Intel IRIS Xe grafikus vezérlőnek köszönhetően a noteszgépek éles és színgazdag képet jelenítenek meg.

A sokat utazó felhasználók számára kritikus a csatlakozás és az egész napos akkumulátor-üzemidő. A legújabb középkategóriás (Advanced) LIFEBOOK modellek** beépített 5G technológiával*** támogatják a leggyorsabb mobilcsatlakozást, és nagy teljesítményű, 65 wattórás akkumulátorral** biztosítanak egész napos zavartalan mobil munkavégzést. Az eszközök 4 praktikus Intel Thunderbolt USB-C porton keresztül tölthetők.

A mobilitást tovább erősíti a választási lehetőség a kényelmes Windows Hello és az érintésmentes Fujitsu PalmSecure azonosítás között. Utóbbi a legmagasabb biztonsági szintet képviseli bármilyen más integrált biometrikus azonosítási módszerhez képest. Az elektronikus ePrivacy szűrő**** leszűkíti a képernyő olvasási látószögét, megnehezítve ezzel a járókelők számára a képernyő tartalmának elolvasását. Az adatvédelemről gondoskodó manuális kamerazár igény esetén garantáltan elérhetetlenné teszi a beépített webkamerát.

Az új képességek nem járnak többletsúllyal, – az új, szupererős magnéziumház miatt a termékcsalád minden modellje könnyebb. A 14” méretű LIFEBOOK U7411 mindössze 1200 gramm, de a nagyobb 15,6” méretű modell súlya sem több 1500 grammnál. 

 

Nagy teljesítményű üzleti platform, garantáltan hosszú életciklussal 

A Fujitsu a hosszú életciklusú LIFEBOOK E5 sorozattal is piacra lép, amelynek modelljeinél 24 hónapon át nem hajt végre változtatásokat és frissítéseket például az alaplapon és a BIOS-ban. Így ezek a gépek ideálisak, ha az egyedi hardver és szoftveralkalmazások tanúsítására van szükség. Ez rendkívül fontos egyes ágazatok, például az egészségügy, a kiskereskedelem és az állami szektor számára. Ezeken a területeken valamennyi új rendszert előtesztelni és tanúsítani kell annak érdekében, hogy biztosan kompatibilisek legyenek a működés szempontjából kritikus kiegészítőkkel és perifériákkal. Az érintett ügyfelek most kibővített életciklusú, stabil és robusztus üzleti platformként támaszkodhatnak a LIFEBOOK E5 modellekre. 

Rüdiger Landto, a Fujitsu európai kliensüzletágának vezetője elmondta: „Új noteszgép generációnk kifogástalan számítási teljesítményt, biztonságot, rugalmasságot és hordozhatóságot nyújt. Ezek a tulajdonságok nélkülözhetetlenek a világjárvány által örökre megváltoztatott munkakörnyezetben. Mindegy, hogy hol és hogyan dolgozik a felhasználó, ezek az eszközök egész napos produktivitást biztosítanak számára. Ráadásul hosszú életciklusú noteszgépeinkkel a szervezeteknek a rendszerek folytonossága miatt sem kell aggódniuk. Biztosak lehetnek abban, hogy ezek a gépek hosszú időn keresztül, változatlanul meg fognak felelni követelményeiknek.”

Ár és piaci bevezetés

Az új LIFEBOOK modellek – országtól és konfigurációtól függő áron – azonnal rendelhetők. 

____________________

* A három új középkategóriás (Advanced) modell: a 13,3” méretű LIFEBOOK U7311, a 14” méretű LIFEBOOK U7411 és a 15,6” méretű LIFEBOOK U7511.

** A LIFEBOOK U7411 és U7511 modelleken elérhető.

*** Felár ellenében.

**** A LIFEBOOK U7311 és U7411 modelleken elérhető.

Vissza