A párodnak is nyugodtan ajándékozhatsz kozmetikumot karácsonyra

forrás: Kütyü Magazin - 2023. december 1.

Bár bőrgyógyászatilag megalapozott ténynek számít, hogy a férfiak arcán vastagabb a bőr, ám mindez nem azt jelenti, hogy a környezeti hatásoknak, a gyakori borotválkozásnak és a fokozott faggyútermelés káros következményeinek kitett arcbőrük ne igényelné ugyanúgy a gondos törődést.

Ezért egy mindennap használatos, alapvető kozmetikumokat tartalmazó karácsonyi ajándékcsomag választásával nem lőhetsz mellé. A helyzetet viszont megnehezíti az, hogy a drogériák és a webáruházak kínálatában számos olyan kimagasló minőségű termékre bukkanhatsz, amelyek könnyen a párod új kedvencévé válhatnak - elég csak megnézni a DOUGLAS férfiaknak szóló ajándékötleteinek kategóriáját.

Nézzünk meg most közülük néhányat!

A megfelelően karbantartott arcszőrzet nemcsak a férfias megjelenéshez járulhat hozzá, hanem azt is megmutatja, hogy viselőjének fontos a higiénia, a villanyborotva napi használata viszont erősen megviseli az arcbőrt, ami így több faggyút és izzadságot kezd el termelni. Ezáltal pedig sokkal zsírosabb lesz, ez pedig kedvez a pattanásokért felelős baktériumok szaporodásának. 

Ezért sem hiányozhat a párod repertoárjából egy kíméletes tisztítózselé, ami meglágyítja a szőrt, egy nyugtató alkoholmentes tonik, illetve a bőr felső rétegeit regeneráló hidratáló krém a Clinique-től. De, ha már itt tartunk, akkor jól jöhet még a márka olajmentes, aloe verával készült borotvazseléje is, amely tökéletesen előkészíti a bőrt a borotválkozáshoz.

A hajápolási termékekkel sem lőhetsz mellé

Az ápolt, élettel teli haj nem csupán az egészségünkről árulkodik, hanem a vonzó külső alapját is képezi. Ezért sem lőhetsz mellé azzal, ha néhány jól megválasztott hajápolási termékkel leped meg a kedvesed karácsonyra. 

Kifejezetten jók a visszajelzések például a DOUGLAS kínálatában is kapható American Crew Fortifying treatment hajszérummal kapcsolatban, amely az intenzív összetevőinek köszönhetően felpezsdíti a fejbőrt, erősíti a hajszálakat, a haj pedig így láthatóan dúsabbá válik tőle.

De ugyanez igaz a Rituals, a koffein és a vörös ginzeng párosára épülő Homme Strengthening samponra is, amely helyreállítja a fejbőr pH-értékét, hozzájárul a haj sűrűsödéséhez, elősegíti a növekedést, és meghosszabbítja a szálak életciklusát. Ráadásul az E-vitamin tartalmának köszönhetően véd a szabadgyökök és az UV-sugárzás káros hatásaitól.

Ha nem tudsz egyetlen dolgot kiválasztani egy bizonyos márka termékei közül

Nagyon sok olyan férfi kozmetikumot is gyártó márka található meg a piacon, amelyeknek a termékei közül sokszor rendkívül nehéz egyetlen dolgot kiválasztani. Ezért inkább javasoljuk, hogy meg sem próbáld, hanem válassz inkább egy komplett csomagot a párod ízlésére szabva!

Ennyi lett volna az útmutatónk. Reméljük, hogy sikerült inspirációt nyújtanunk a karácsonyi ajándékválasztáshoz. Jó vásárlást kívánunk!

Vissza