Ismét a TCL a világ 2. legjobb tévémárkája

Kütyü Magazin - 2024. február 29.

Az Omdia piackutató vállalat ismét a TCL Electronics-ot, a vezető szórakoztatóelektronikai brandet választotta a világ második legjobb tévémárkájának.

A 2023-as Omdia Global TV Sets Report alapján a TCL két egymást követő évben őrizte meg második helyét a globális tv-piacon, több mint 25 millió televízió értékesítésével. Ez a piaci részesedés 12,5 százalékát jelenti. Ezt az eredményt részben a vállalat vonzó prémium tévékínálatának köszönheti, mint például a 2023-ban bemutatott Mini LED TV-nek. A termékek piaca az utóbbi időben dinamikusan bővült, továbbra is jelentős keresletet generálva.

 

 

A TCL törekvése, hogy bővítse prémium televízióinak kínálatát, 2019-ben arra ösztönözte, hogy piacra dobja az első Mini LED tv-jét, így az elsők között kezdte el az ilyen technológiájú készülékek nagy számban való gyártását. A vállalat egyedülálló Mini LED technológiájának és fejlett algoritmusos képfeldolgozásának köszönhetően kiemelkedő képminőséget és prémium televíziózási élményt nyújt a nézők számára.

A TCL az elmúlt évben több 98 hüvelykes, és annál nagyobb méretű Mini LED TV-t is piacra dobott. Többek között bemutatták a világ legnagyobb, 115 hüvelykes QD-Mini LED televízióját, ami a CES 2024-es kiállításán debütált Észak-Amerikában, kiemelkedő, több mint 20 000 helyi fényerőszabályozási zónájával és 5000 nites csúcsfényerejével.  

2024-ben a TCL továbbra is a Mini LED technológia fejlesztésére és a felhasználói élmény javítására törekszik, globálisan elősegítve a technológiai innovációt és színvonalának folyamatos emelését.

Vissza