Szűrés

A(z) Vodafone kulcsszót tartalmazó cikkek

Visszamenőleg is ingyenes roamingot biztosít Izraelben tartózkodó előfizetői számára a Vodafone és a DIGI

2023. október 10. -

A 4iG csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország és a DIGI bejelentették, hogy nem számítanak fel roaming díjat Izraelben tartózkodó lakossági, vállalati és feltöltőkártyás ügyfeleiknek, ezzel segítve az ott tartózkodók Magyarországra irányuló kommunikációját a kialakult krízishelyzetben. A díjmentes roaming visszamenőleg is érvényes, október 7-től.

Tovább

Vodafone: Térerő nélkül is lehet hívást indítani és üzenetet küldeni

2023. október 5. -

A Vodafone Magyarország október 4-étől minden, iOS17-et letölteni képes Apple iPhone készülékkel rendelkező ügyfele számára elérhetővé teszi a 4G alapú VoWiFi (Voice over WiFi) szolgáltatást, amely lehetővé teszi az SMS és hanghívások WiFi hálózaton keresztüli lebonyolítását, tehát az ügyfelek olyan helyeken is kapcsolatban tudnak maradni, ahol nincs mobilhálózati lefedettség vagy ha a készülék repülőgép üzemmódban van.

Tovább

Megújult a Vodafone feltöltőkártyás díjcsomagja

2023. szeptember 10. -

A Vodafone Magyarország célja, hogy az alapvető telekommunikáció lehetőségét minél szélesebb körben tegye elérhetővé. Ezt szolgálja, hogy augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes 1 GB kiinduló adatkeretet, valamint 100 lebeszélhető percet kapnak, melyet 30 napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban tudnak maradni az ügyfelek. 

Tovább

Szeptembertől már a Vodafone TV-ről is elérhető a TV2 Play Prémium alkalmazás

2023. szeptember 7. -

Újabb mérföldkőhöz ért a Vodafone és a TV2 együttműködés, hiszen a TV2 elérhetővé teszi a streaming szolgáltatását a Vodafone TV platformján. A TV2 Play Prémium 2023. márciusától elérhető a Vodafone Magyarország egyes TV csomagjaiban, szeptember 6-tól pedig már a Vodafone TV-ről közvetlenül is megtekinthetők a TV2 Play Prémium streaming platform tartalmai. A szolgáltatással a felhasználók a TV2 Play tartalmain felül az exkluzív, Prémium tartalmakat is elérik a Vodafone TV-n keresztül elérhető applikációban, így mozifilmek, élő sportközvetítések és egyéb TV2-es tartalmak is elérhetővé válnak a számukra pár kattintással, akár nagyképernyőn is.

Tovább