Szűrés

A(z) mobiltelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Otthon javítható telefonok

2023. október 23. -

A Javítás Nemzetközi Napján (International Repair Day) a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója arra hívta fel a figyelmet, a Föld védelmének érdekében csökkentsük az elektronikai hulladékok keletkezését, és válasszunk egy olyan telefont, amit otthon is megjavíthatunk. Például, ha mi magunk végezzük el az akkucserét, akár két év után sem kell megválni a készülékektől.

Tovább

Pinkben hódít a Nokia

2023. szeptember 7. -

A lenyűgözően lila Nokia G42 5G sikere után a Nokia telefonokat gyártó HMD Global most bemutatja a készülék élénk pink verzióját. A világot rózsaszínre festő Barbie film nyomában érkező pink Nokia G42 5G otthon is bármikor könnyedén javítható. 

Kulcsszavak: Nokia, mobiltelefon
Tovább

A Z generáció a drágább mobilra szavaz

2023. augusztus 22. -

A felújított okostelefonokra specializálódott startup az iskolakezdés kapcsán végzett felmérést saját vásárlói körében: ebből kiderült, hogy a piactérről a Z generációs ügyfelek rendelik a legdrágább készülékeket – így például az iPhone 12-13 Pro és Pro Max modelleket. A harmincéves körüli vagy idősebb vásárlók a kedvezőbb árú, régebbi típusokat (iPhone 11, Samsung Galaxy S10) keresik, és ezekből beérik az alapmodellekkel is.

Kulcsszavak: Rejoy, mobiltelefon
Tovább

T. Danny Csókkirálya már 1 millió megtekintés felett jár

2023. augusztus 14. -

Futótűzként terjed T. Danny legújabb slágere, melyben a Hungária Csókkirály című örök klasszikusát dolgozta fel. A dalhoz készült videóklip már 1 millió megtekintésnél jár, és a harmadik legfelkapottabb magyar zeneszám a YouTube-on. Hogyan készült el a nyár slágere? A hivatalos werkfilmnek köszönhetően most beleshetünk a kulisszák mögé!

Tovább