Szűrés

A(z) tablet kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyarországra is érkezik a HONOR Pad 9!

2024. február 26. -

A HONOR bejelentette, hogy itthon is kapható a HONOR Pad 9, a vállalat legújabb tabletje. Lenyűgöző, 2,5K-s HONOR FullView kijelzővel és 120Hz-es képfrissítési rátával; nyolchangszórós, a HONOR Histen hangolási technológiát alkalmazó audiorendszerrel és erőteljes Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipszettel egy impozáns, mégis kompakt eszközhöz juthatnak a felhasználók.

Kulcsszavak: MWC 2024, tablet, HONOR
Tovább

A Xiaomi bemutatta az újgenerációs Leica optikával ellátott Xiaomi 14-et

2024. február 26. -

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltechnológiai innovátora Barcelonában, egy exkluzív sajtóesemény keretében bejelentette legújabb csúcsmodelljei, a Xiaomi 14 termékcsalád megjelenését. Az esemény mérföldkőnek számít a Xiaomi történetében, hiszen a vállalat soha eddig nem látott felhasználói élményt lesz képes nyújtani világszerte. Az eseményen William Lu, a Xiaomi Corporation partnere és elnöke, valamint a Xiaomi nemzetközi üzleti részlegének elnöke bemutatta a "Human X Car X Home" intelligens ökoszisztémára épülő vállalati stratégiáját. 

Tovább

A Tab Mini C új szintre emeli az olvasást és a vázlatkészítést

2024. január 12. -

A BOOX Tab Mini C egy kivételes E Ink tablet, amely ötvözi a kiváló kompatibilitást, a hordozhatóságot, az olvasási kényelmet és az írási képességet. Felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy legyen egy sokoldalú társunk a mindennapokban, amelyre számíthatunk legyen szó munkáról, vagy szabadidőről. Bár a technológia számos lehetőséget kínál, fontos figyelembe venni a hagyományos képernyők lehetséges negatív hatását szemünk egészségére. Ezért is kulcsfontosságúak az E Ink tabletek, amelyek egészségesebb alternatívát kínálnak az olvasásra a szem megerőltetésének csökkentésével.

Tovább

A strapabíró Galaxy XCover7 és Galaxy Tab Active5 folyamatos és hatékony munkavégzést kínál

2024. január 10. -

A Samsung bemutatja a Galaxy XCover7 okostelefont és a Galaxy Tab Active5 tabletet, az üzleti célokra, valamint rendkívüli kihívást jelentő – sokoldalúságot, optimalizálást és biztonságot igénylő – terepmunkákhoz tervezett új eszközeit. A két készülék katonai tanúsítványt is kapott, tartós kialakításukkal és modern 5G hálózati hozzáférésükkel pedig megbízható és erőteljes teljesítményt nyújthatnak akár zord körülmények között is.

Tovább