Szűrés

A(z) ÉletMentő kulcsszót tartalmazó cikkek

Újítás az ÉletMentő appban

2021. március 31. -

A mai naptól a mentők húsvéti tanácsai is elérhetőek a Vodafone Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat közös ÉletMentő applikációjának chatbotjában – így az alkalmazást használók gyorsan tájékozódhatnak az ilyenkor gyakran előforduló háztartási, szabadidős és közlekedési balesetekről. 

Tovább

Már közel 3000 esetben segített az ÉletMentő applikáció

2021. február 19. -

Tavaly január végén indult el a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja, amely a digitalizáció segítségével gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a segélyhívást. Az applikáció társadalmi hasznosságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt egy évben 530 ezren töltötték le és már közel 3000 esetben nyújtott segítséget. 

Tovább

Díjazták az ÉletMentő applikációt

2020. szeptember 23. -

Az év digitalizációs projektje kategóriában díjazták a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat által közösen fejlesztett ÉletMentő applikációt. Az IVSZ által létrehozott Gyurós Tibor-díjjal a hazai digitalizáció fejlődésében aktívan szerepet vállaló személyeket és vállalkozásokat ismerték el.

Tovább

Új funkció az ÉletMentő applikációban

2020. augusztus 7. -

A Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja újabb funkcióval bővül. A chatbot gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújt a felhasználóknak, emellett kérdezz-felelek formában az elsősegélynyújtást is támogatja. 

Tovább