Szűrés

A(z) MediaMarkt kulcsszót tartalmazó cikkek

Rommá tört kijezők országa vagyunk!

2022. január 25. -

Bulizás közben kirepült a kezéből, kicsúszott a nadrágzsebből, vagy munka közben rálépett? - szinte mindenkinek van egy története arról, hogyan sérült már meg az okostelefonja. A MediaMarkt és a Cellect felmérése szerint tavaly minden második ember telefonja szerzett valamilyen kisebb-nagyobb sérülést. Minden 5. válaszadóé pedig annyira súlyosan, hogy üzemképtelenné vált, így az javítás nélkül a fiók, vagy a kuka mélyén végezte. 

Tovább

Egyre több fogy a menetrögzítő kamerákból

2021. augusztus 21. -

Elkapkodják a boltokból a menetrögzítő kamerákat, a MediaMarkt soha nem tapasztalt forgalomnövekedésről számolt be. Az autósok a saját védelmükben használják ezeket az eszközöket, az így készített felvételeket balesetek alkalmával bizonyos feltételek mellett a rendőrség is elfogadja.

Tovább

Hatodszor pályáztatja a fotósokat a MediaMarkt

2021. július 29. -

Értékes fotós nyereményekre pályázhatnak a fényképezés kedvelői és művelői a MediaMarkt Fotópályázatán. Idén hatodik alkalommal hirdeti meg pályázatát az áruház, amelyre szeptember 30-ig várják a szervezők a pályaműveket – amatőr és profi fotósok egyaránt megmutathatják munkáikat.  

Tovább

Virágzik a magyar mobiltelefon tartozék piac

2021. február 1. -

Átlagosan öt mobiltelefon tartozékkal rendelkezik egy magyar fogyasztó, de generációk mentén van eltérés: a legfiatalabb korosztály majdnem hat, míg egy 61 év feletti válaszadó átlagosan kevesebb, mint öt kiegészítőt használ. A MediaMarkt és a Cellect hazai mobiltelefon kiegészítők piacát vizsgáló felméréséből az is kiderült, hogy a vásárlók termék preferenciáját az ár és a praktikum mellett már a környezetvédelem is erőteljesen befolyásolja. 

Tovább