Az új Samsung Galaxy J6 hódító körútja elindult

Kütyü Magazin - 2018. május 23.

A Samsung Galaxy család legújabb tagjaként a J6 okostelefonok egyszerre folytatják a gyártó által megteremtett dizájn hagyományokat, ugyanakkor azt továbbgondolva olyan új megoldásokkal hozzák el a J széria legstílusosabb és legpraktikusabb darabját, mint a hátoldali ujjlenyomat-olvasó.

Infinity Display: lenyűgöző, határtalan kijelző

Az új Galaxy J6 okostelefon 5,6 colos Super AMOLED határtalan kijelzővel, Infinity Display-jel érkezik, amely az újabb Galaxy telefonokra jellemző, nagy felbontásban kínál élethű színeket, és moziélmény-szerű kikapcsolódást biztosít a felhasználóknak. A színeket a maguk teljességében jeleníti meg, így teszi a filmnézést és a mobilos játékokat még élvezetesebbé.

Az egész előlapot lefedő kijelző és a Galaxy J6 keskeny fémváza egy elegáns, ergonomikus kialakítású okostelefont eredményez, amely nemcsak kényelmesen belesimul a tenyerünkbe, de rendkívül ellenálló is.

Mindennapi kényelem

A Galaxy J6 elegáns kialakítással és a Samsung zászlóshajó modellekből jól ismert, népszerű funkciókkal érkezik, ennek köszönhetően egyszerre biztosít praktikus és a mindennapokra tervezett, kényelmes használatot. A Galaxy J6 ujjlenyomat-olvasója a készülék hátlapján található, így a felhasználók könnyedén feloldhatják a készüléket egy mozdulattal.

A Galaxy J6 a felhasználók pörgős életviteléhez tervezett, 3 000 mAh-s akkumulátorral érkezik. Az erős, 1.6 GHz-es nyolcmagos processzornak köszönhetően a készülék olyan nagy teljesítményt igénylő műveleteket is elvégez anélkül, hogy az akkumulátor gyorsan lemerülne, mint például a nagy felbontású videók lejátszása. A 3GB RAM-nak, 32GB belő tárhelynek és micro-SD foglalatnak köszönhetően a Galaxy J6 valódi teljesítményt és rugalmasságot biztosít a felhasználók számára. 

Sokoldalú kamera

A Galaxy J6 sokoldalú kamerájának köszönhetően kiváló fotókat vagy szelfiket készíthetünk bárhol is legyünk, bármit is csináljunk éppen. A készülék 13 MP-es hátlapi és 8 MP-es előlapi kamerával érkezik, amelyekhez nagy teljesítményű, valós idejű szelfi-fókusz és előlapi LED-vaku is tartozik, így a fényviszonyoktól függetlenül, akár nappal, akár éjjel tökéletesen éles és stílusos szelfi készíthető. A Galaxy J6 készülékek már megnyerő AR matricákkal érkeznek, így a képek teljesen személyre szabhatók, kifejezők és a családtagokkal vagy éppen barátokkal azonnal megoszthatók.

„A Galaxy J6 lenyűgöző Super AMOLED Infinity Display kijelzővel érkezik, így válik méltó utódjává a Samsung innovatív kijelző-örökségének, hogy a lehető legtökéletesebb élményt nyújtsa. - mondta el Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője. – A Galaxy J6 egyszerre érkezik gyönyörű, stílusos kialakítással és olyan kényelmes megoldásokkal, mint a hihetetlen kamerafunkciók, a hátoldali ujjlenyomat-olvasó és a kibővített tárhely, amelyek lehetővé teszik, hogy a szívünk szerint hozzunk létre és osszunk meg különféle tartalmakat.”

A Samsung Galaxy J6 három stílusos – éjfekete, arany és levendula – színben érkezik Magyarországra, a készülék várhatóan június végén kerül forgalomba.

A Samsung Galaxy J6 termékjellemzői:

 

Vissza