A Hisense a legújabb termékeivel érkezik a 2024-es CES-re

Kütyü Magazin - 2023. december 13.

Három innovációs díjat zsebelt be a Hisense a 2024-es CES kiállítás előzetes elismerései közül. A szakmai zsűri az audio és videó alkatrészek kategóriájában díjazta a márka UX mini-LED ULED szériájának legújabb tagját, az óriásképernyős, több mint 40 ezer fényerő-szabályozott zónával rendelkező 110UX tévémodellt. Elismerték még a vállalat első autóipari megoldását, a járművekbe épített vetítőrendszerét és kiemelték a Hisense beépíthető, okos funkciókkal ellátott mosogatógépét is.

Január elején kezdődik a világ legnagyobb fogyasztási elektronikai kiállítása Las Vegasban, a 2024-es CES, ahol a vezető elektronikai és háztartásigép-gyártók bemutatják legújabb innovációikat. A CES mögött álló Consumer Technology Association (CTA) minden évben díjazza a legjobb innovációkat, a Hisense megoldásai idén három elismerést is kaptak. 

279 centis óriásképernyő, soha nem látott fényerő 

Tíz év kutatási és fejlesztési munkája áll a Hisense úttörő Mini-LED X technológiája mögött, amely a márka legújabb csúcs mini-LED ULED tévémodellje, a 110UX esetén is garantálja az extrém részletgazdagságot: az ULED X funkcióval ellátott készülékek extra fényerőt és szinte már kísérteties fekete árnyalatokat kínálnak. A 110 colos, 279 centis képernyő új szintre emeli a tévézést, ugyanis több mint 40 ezer fényerő-szabályozott zónával rendelkezik, ezért a legapróbb részleteket is felfedi. A technológiája révén a modell akár 10 000 nit fényerőt is biztosíthat, jelentősen növelve a kontrasztot és a dinamikatartományt. 

 

 

Forradalmi belépő az autóiparba

Az új tévémodell fejlesztése mellett a Hisense az autóiparban is nagyot lépett az elmúlt időszakban: az első, járművekbe épített kivetítőrendszerében mutatja be a legkorszerűbb kijelző-technológiáját. A márka zökkenőmentesen integrálja a nagy teljesítményű lézeres holografikus kijelzőjét, a panorámavetítő-kijelzőjét és a külső világítást érintő kivetítőrendszerét, így fokozza az interakciót az összekapcsolt, intelligens járművek között.  

 

 

Automatikusan adagolja a mosogatószert 

A vállalatcsoport évek óta fejleszti a Hisense márka háztartási gépeit, így globális szinten értékesít például mikrohullámú sütőket, hűtőket és mosógépeket is, a technológiát tekintve pedig sokat dolgoznak az okosfunkciókon. A CES szakmai zsűrije a cégcsoport legújabb intelligens mosogatógépét is díjazta az okos kialakításáért és funkcionalitásáért. A beépíthető készülék számos különleges funkciót kínál, így például bepakolás után automatikusan felméri és magától adagolja a szükséges mosógatószermennyiséget. 

 

 

A Hisense díjnyertes technológiai megoldásai a 2024-es CES kiállításon debütálnak január 9-12 között Las Vegasban. 

Kulcsszavak: Hisense, CES 2024
Vissza