Sony Xperia SL: Még több színben [Fotók]

Farkas Norman - 2012. augusztus 2.

Az ePrice a nagyközönség elé tárt néhány új sajtófotót, melyeken a Sony Xperia S utódjának ígérkező, LT26ii kódnevű Xperia SL pózol, méghozzá négy különböző színben.

Már többször hírt adtunk a Sony jelenlegi zászlóshajóját leváltó Xperia SL-ről, melynek kódneve (LT26ii) egyetlen "i" betűben különbözik az elődétől. A múltkor rózsaszín és kék árnyalatokban csodálhattuk meg a mobilt, most pedig további három verzió érkezésére derült fény.

Az ePrice-tól származó fotók szerint szürke, fekete és fehér színben is üdvözölhetjük a csúcsmodellt (tehát összesen öt színben kerül piacra), ami biztos feldobja egy kicsit az eladásokat, hiszen így a júzerek jó eséllyel megtalálják az egyéniségüknek leginkább megfelelő variánst. Az Xperia SL azonban nem csak külsejét, hanem belsejét tekintve is újdonságot nyújt elődjéhez képest, ugyanis egy szupergyors, 1,7GHz órajelű Qualcomm Snapdragon (MSM8260) processzor teljesít benne szolgálatot.

Az Sony LT26ii Xperia SL hivatalos bemutatójára az augusztus 29-én kezdődő IFA 2012 kiállításon kerül sor, melyen várhatóan az Xperia J és LT29i Hayabusa telefonokról, illetve a gyártó új táblagépéről, az Xperia Tabletről is lehullik a lepel.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: IFA, Xperia, Sony
Vissza