Szűrés

A(z) LG kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG CineBeam Qube 4K szinte bármilyen helyiséget stílusos mozivá varázsol

2023. december 31. -

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be legújabb, műtárgyként is értelmezhető projektorát, az egyedülálló LG CineBeam Qube-ot (HU710PB modell). Az új, 4K felbontásban vetítő, kompakt kialakítású modell azonnal mozivá varázsol bármilyen teret, 360 fokban elforgatható fogantyújával pedig könnyen hordozható. A projektor stílusos belsőépítészeti kiegészítőként is helyt áll, szemet gyönyörködtető minimalista esztétikája modern kifinomultságot kölcsönöz bármilyen helyiségnek.

Tovább

Az LG „okosotthon-ügynöke” magától közlekedik, tanul, és még beszélget is velünk

2023. december 30. -

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be innovatív, mesterséges intelligenciát alkalmazó ún. okosotthon-ügynökét. Az otthonok kényelméért felelős robot mesterségesintelligencia- és multimédiás technológiákat is alkalmaz, amelyeknek köszönhetően magától közlekedik, tanul, értelmezi a helyzeteket és még arra is képes, hogy bonyolultabb beszélgetésekben vegyen részt. Az intelligens robot teljeskörű háztartásmenedzsmentet kínál és otthoni társként is funkcionál, amivel hozzájárul a mindennapok kényelméhez.

Tovább

Az LG bemutatja első Dual-Hz technológiával felszerelt UltraGear 4K OLED gaming monitorát

2023. december 27. -

Az LG Electronics (LG) bemutatja legújabb UltraGear OLED gaming monitorcsaládját, amelynek része a 32 hüvelykes képátlójú 4K gaming monitor (32GS95UE modell), és amely 240 Hz-es képfrissítési frekvenciával, 0,03 ms-os Gray-to-Gray (GtG) válaszidővel, valamint az LG Dual-Hz funkciójával és Pixel Sound technológiájával is rendelkezik. A vállalat emellett ultraszéles, ívelt képernyőjű 39 és 34 hüvelykes modelleket is bemutat: ezek a 39GS95QE, valamint a CES 2024 innovációs díjával kitüntetett 34GS95QE monitorok.

Tovább

Új alkalmazásokkal jelentkezik az LG

2023. december 27. -

Számos új, okostévéken elérhető alkalmazást mutatott be az LG Electronics (LG). A szolgáltatások különböző szórakozási, tanulási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak, rugalmasan igazodva a felhasználók szokásaihoz és elvárásaihoz. A vállalat legújabb innovációit a 2024-es CES keretében, január 9-12. között, Las Vegasban mutatja be.

Tovább