Szűrés

A(z) LG kulcsszót tartalmazó cikkek

Különféle életmódokhoz szabott kreatív ötleteket visz az LG a CES-re

2024. január 3. -

Az LG Electronics (LG) idén egy innovatív és úttörő termékcsaládot készül bemutatni a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai és informatikai kiállításának számító CES-en.

Tovább

Az LG új QNED készüléke 98 hüvelykes képátlóval kápráztatja el a nézőket

2024. január 2. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette legújabb, 2024-es QNED és QNED Mini LED televízióit. A még szélesebb képernyőválaszték része egy ultranagy, 98 hüvelykes modell is, amely életteli képminőséggel, fejlett, mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozási technológiákkal, széleskörű személyre szabhatósággal és kifinomult dizájnnal érkezik.

Tovább

Lenyűgöző képminőséget kínálnak az új MyView monitorok

2024. január 1. -

Az LG Electronics (LG) a CES 2024-en mutatja be új, MyView okosmonitor-családját. A produktivitás elősegítésére és szórakozásra tervezett monitorok mindegyike az elismert webOS platformmal rendelkezik, és számos felhasználóbarát funkciót és csatlakozási lehetőséget kínál. 2024-ben az LG prémium kategóriás okosmonitorain található MyView jelzés a termékek kínálta személyre szabható felhasználói élményt jelzik.

Tovább

Az LG CineBeam Qube 4K szinte bármilyen helyiséget stílusos mozivá varázsol

2023. december 31. -

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be legújabb, műtárgyként is értelmezhető projektorát, az egyedülálló LG CineBeam Qube-ot (HU710PB modell). Az új, 4K felbontásban vetítő, kompakt kialakítású modell azonnal mozivá varázsol bármilyen teret, 360 fokban elforgatható fogantyújával pedig könnyen hordozható. A projektor stílusos belsőépítészeti kiegészítőként is helyt áll, szemet gyönyörködtető minimalista esztétikája modern kifinomultságot kölcsönöz bármilyen helyiségnek.

Tovább