Szűrés

A(z) üzenetküldő kulcsszót tartalmazó cikkek

A Viber növeli a biztonsági szintet

2020. április 22. -

A Rakuten Viber egyszerű kommunikációt biztosító üzenetküldő alkalmazásában mostantól „eltűnő üzeneteket” is használhatunk. A korábban csak titkos csevegésekben használt funkció április 22-től válik elérhetővé az általános üzenetváltásokban.  

Tovább

Négyszeresére nőtt a hívások száma a Rakuten Viberen

2020. április 8. -

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja növelte alapvető funkcióinak kapacitását, és számos új kezdeményezést indított az összetartozás és a pozitív hozzáállás jegyében a COVID-19 járvány globális kitörése óta. Ezek a fejlesztések és törekvések a használat kiugró növekedését eredményezték világszerte.

Tovább

A Helyi Viber-szám segítségével elkerülhetők a roaming költségek

2019. április 10. -

A Viber bejelentette a Helyi Viber-szám szolgáltatást. A funkció segítségével a felhasználók külföldön aktiválhatnak egy helyi telefonszámot, amelyen keresztül a Viber hálózatán kívülről is normál tarifákon, roaming költségek nélkül fogadhatnak hívást és üzenetet, tartózkodási helyüktől függetlenül. 

Tovább

Így őrizd meg gyermeked online biztonságát

2018. szeptember 4. -

A kommunikáció mára már nagyrészt különböző üzenetküldő alkalmazásokon keresztül zajlik, ezért kiemelten fontos az online biztonság, különösen a kiskorúak tekintetében. 

Tovább