Szűrés

A(z) üzenetküldő kulcsszót tartalmazó cikkek

Azonnali üzenetküldési alkalmazások az EU finanszírozásában

2021. január 31. -

A Covid19-világjárvány kitörése óta mindannyian felismertük mennyire fontos az, hogy a megfelelő kommunikációs eszközökkel rendelkezzünk és így kapcsolatban maradhassunk egymással. Ahogy azonban egyre inkább tisztában vagyunk a magánéletünkre vonatkozó jogokkal és egyre inkább ragaszkodunk hozzájuk, egyúttal fokozottabban figyelünk a kommunikációs eszközeink használatával kapcsolatos feltételekre is. 

Tovább

Új funkció a Messenger és az Instagram üzenetküldőjében

2020. november 12. -

Hamarosan az európai, így a magyar felhasználók számára is elérhetővé válik a Messengerben és az Instagram egységes üzenetküldő felületén az Eltűnéses mód (Vanish mode) névre keresztelt funkció. Ha ezt bekapcsoljuk, az adott felhasználóval közös üzenetfolyamban váltott üzenetek automatikusan eltűnnek a chatfelület bezárásakor.

Tovább

Újabb frissítéseket vezetett be a Viber

2020. szeptember 15. -

A Rakuten Viber kommunikációs alkalmazás különböző fejlesztéseket vezetett be annak érdekében, hogy támogassa a tanárokat, a szülőket és a diákokat az új tanévben. A japán tulajdonú kommunikációs platform nemrégiben feleletválasztós kvíz módot indított a szavazásoknál mind a csoportos beszélgetések, mind pedig a közösségek számára, ezzel segítve a tanárokat, hogy könnyebben ellenőrizhessék, hogy az osztályoknak az egyes tantárgyakból milyen fokú ismeretei vannak.

Tovább

A Rakuten Viber felveszi a harcot a spamekkel

2020. augusztus 12. -

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető, egyszerű kommunikációt biztosító üzenetküldő alkalmazása bejelentette, hogy számos új eszközzel fog küzdeni a spamekkel szemben, továbbá egy extra funkció, a név szerinti keresés is elérhető lesz hamarosan.

Tovább